mbabygirlm bir gün göğüs ucumu ısırıp kanattığında bugun bu iş bitecek dedim. tüm gün artık sütün bittiğini söyledim emmeyeceğini anlattım gece yatmadan önce muzlu yoğurtlu onu tok tutacak bişey hazırladım ve yatmaya geçtik önce ağladı sonra uyudu 2 saat sonra uyandı meme istedi yok dedim istersen su iç istersen kalk oyna eğer açsan kalk yemek yiyelim ama meme yok dedim hatta oyuncaklarını da önüne getirdim sen bilirsin dedim hiç birini istemedi geri yattı sonra tekrar kalktı baktı baktı bana vermeyeceğimi anlayınca kararlı durunca pes etti. öğlen hiç ısrar etmedi bir kere sadece göğsüme gelip meme dedi bende hayır acıktıysan yemek yiyebiliriz ama meme yok dedim sonra hiç ısrar etmedi kabullendi sadece ilk gece ağladı ama pes etmedim. onun yanında 1 ay giyinmedim göğsümü hiç göstermedim konusunu açmadık unuttu öylece. ona bir uyku arkadaşı aldım normal bez bebek kücük bişey onunla uyudu onunla yemek yedi ona alıştı öyle geçirdi süreci ve bitti. keşke hiç kendimizi yormadan erkenden kesseymişim diyorum 2. bebeğimi sinyalleri alır almaz kesmeyi düşünüyorum. sütüm çok yağlıydı çok kilo aldırıyordu ona ama son zamanlarda 1 yasından sonra bu durum değişti onu beslemiyordu sürekli hastaydı kilo kaybediyordu gözaltları mosmordu zayıflıyordu huysuzdu uyku düzeni berbattı. sütten kestikten sonra kilo almaya başladı iştahı açıldı uykuları düzene girdi gelişimi kuvvetlendi huysuzluğu kesildi en önemlisi bir rutini oldu geceleri deliksiz uyuduğu için gün icinde pamuk gibiydi. şu an yaştlarından kilolu boylu diyebilirim