LezizeNine alparslan38 garnitür yemeğe katarsan olur ancak makarna salatası falan iftarda yenir mi bilmiyorum bide çeşidin bol zaten istersen bişey yapma evdeki malzemen neyse ona göre yap menüyü ♥️
Lolik alparslan38 hem et hem tavuk varken ortaya doyurucu bir şeye gerek yok. Soğan tarator ve kebapçı ezmesi iyi gider bu menüye
Berenikom asena3265 zeytinyağına 2 baş sarımsak ayıklıyorum bir yemek kaşığı susam atıyorum o sekilde kapağı kapalı pişiyor. Sonra çatalla ezip biraz tuz atıp süzme yoğurt varsa labne biraz karıştırıyorum
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan alparslan38 çarşamba günü ben de kayınlarımı alıcam. Menüm şöyle: -tavuk suyu çorbası -kıymalı boşnak böreği -meze yoğurtlu -kedidili ile muhallebili tatlı Açıkçası yemekler hep kalıyor ve yenmiyor yaparsam böreğin yanına bir şey yaparım az
Berenikom Valide-Ayse-Hafsa-Sultan benim kocam olsa doymaz 🤣 erkekler homini gırtlak. Bence ana yemek şart
surprizbebe alparslan38 yoğurtlu meze ekleyin. Ben pancar ve havucu rendeleyip soteledim karışık yaptım taratoru ilk defa. Misafirler sildi süpürdü 🫠 salata da yapmıştı eşim. Tatlı yapmayacak mısınız?
alparslan38 surprizbebe havuç yapıldı önceki gittiğim yerlerde mor lahana yogurtliycam tatlıyı eşim getircek kadayıf ve tulumba tatlisi