MelihAsk28 Merhaba kızlar oğlum 5 ay bir haftalık bugün ek gıda olarak hero baby sütlü ballı ırmikliden verdim 5 dakika içinde yüzünde kırmızı kabarmalar oldu sonra geçti ama alerji falan mı yaptı acaba ?
Ertugrulun_Annesii MelihAsk28 uzmanlar 1 yaşından once bal ' ı onermiyorlar ..alerji yapmış olabilir. .
melisaninannesi MelihAsk28 1 yaşından önce bal verilmez. Bir de tek tek denemeniz lazım karışık şeyler vermeyin ki neye alerjisi olduğunu anlayın,
MelihAsk28 Ecemmnr 4.ay da verdim ondan ama öyle bişey olmamıştı. 5. Ayı bugün ilk verdim ve kabardı.
MelihAsk28 Ikrazumra19 Bana da öyle geliyor. Kararsız kaldım alırken ama 5. Aydan itibaren yazınca güvendim bidaha asla yedirmem
MelihAsk28 Damla_ 2 defa veriyodum. Gün içinde bi kez bide gece uyumadan önce 2 saat önce veriyodum en son emzirip yatırıyorum.
MelihAsk28 melisaninannesi içersinde ki bal zararsız diye duydum ama zararlıymış. Deneme yaptım 3 Gün kuralıyla , bu mama da böyle oldu bal dan dolayı demekki
Mom9 MelihAsk28 süte de alerjisi olabilir. Kendiniz yapın kaşık mamasını internette bi sürü tarif var
Ejderhahavva MelihAsk28 1 yaşına kadar balli birşey vermeyin 1 yaş sonrasında alerjisi yoksa verebilirsiniz