alparslanumay Kızlar bebeğim 5 ay 18 günlük alt ön iki diş çizgi gibi ama köpek dişinin yeri beyaz ve kabarık biliyorum onlar en son çıkıyo ama neden bu şekilde anlamadım
Kaardelen alparslanumay Kabarıksa çıkmaya başlayacaktır. Hangi dişin ne zaman çıkacağı belli olmuyor. Bazen bazı bebekler de en geç çıkan diş en erken bile çıkabiliyor.
cukurlutugcee alparslanumay Bende ayninsorunu yasiyorum surekli huzursuz ciglik atmasi asla durmadi dise yorumluyorlar ama patlamiyor disler kesinlikle
aselayaz2125 alparslanumay benim de postum var bi bakın isterseniz bende öyle sanmıştım hatta doktor kontrolünde doktora gösterip sordum hayır annesi ilk köpek dişini çıkarmasını beklemiyoruz dedi o kabarıklık hala duruyo simdi yeni alttan diş çıkardı oğlum 9 ay 9 günlük. Yani köpek dişimi çıkacak neden bu kadar şiş kabarıklık diye düşünürken çıkmadı gerçekten de
Kaardelen alparslanumay Bence diş çıkarıyor gibi. Oğlumda da böyleydi sonrasında patlattı dişlerini hep.
millinergiz alparslanumay benim bebeğimizle de böyleydi doktor diş geliyor ama süresi belli olmaz dedi üstüne 3 ay geçti hala diş yok bebeğim şuan 7.5 aylık. Ama diş baya kabarıyor bence bu diş olmayabilir bizm hala aynı şekilde kaldı çünkü. Allah kolaylık versin
munalkad Diş gibi görünüyor ama ne zaman patlayacağı belli olmaz, Allah kolaylık versin zor bir süreç biz de aynı durumdayız sırayla geliyor ama inleyerek uyuma çabuk uyanma ishal pişik huzursuzluk… zaten bi başlayınca bitmiyor o diş sırasıyla 😂
alparslanumay millinergiz Ay ciddi misin napcaz böyle ya sürekli sinirle eline aldığını ağzına götürüp çığlık çığlığa ağlıyo ya 😰
alparslanumay aselayaz2125 Bende hiç duymadım açıkçası hep ilk alt önler çıkar diye biliniyor ama kabarınca acaba demiştim demek ki çıkmasa da olabiliyomuş napalım çıkana kadar sabır sabır sabır