annevebebegiii__ Tansiyonunuzun düştüğü oluyor mu? Kaça kadar düşüyor? Bu durumlarda ne yapıyorsunuz?
Heymissbon annevebebegiii__ valla tansiyonum genel anlamda düşük.. normalim o oldugu için bir sey yapmiyorum.. az daha duserse sonu bayilma zaten 😅 ama tuzlu ayran yapabilirsiniz bol su için.. uzanın ayaklarinizi yukari kaldirin
simseklivekalpli annevebebegiii__ ayaklarimi dikip yatıyorum yoksa ya bayilmaya ya da ogurmeye doğru gidiyor vazovagal sistem hep aktif benim sağolsun
endoplazmikretikulumiste annevebebegiii__ 8/4 e kadar düştü en son ayağa kalkamadım meğer bakteriyel enfeksiyon geçiriyormuşum antibiyotik tedavisi sonrası düxeldim birde kalp kapakçığımda minimal gevşeme dediler
amansallagitsin annevebebegiii__ adetliyken hele dışarı çıkmamaya özen gostryrm yoksa bayilcak duruma geliyorum. Benmde 9/5 tansiyon
kahvekolik_ Hamile döneminden beridir düşük tansiyonum var. Önçeden hiç yoktu. Tuzlu kraker, tuzlu ayran gibi şeyler tüketiyorum iyi geliyor. Evde veya cantamda bulundurmaya çalışıyorum genelde.
annevebebegiii__ kahvekolik_ benim önceden arada oluyordu ama doğumdan sonra arttı kas kadar düşüyor ölçtünüz mü
amansallagitsin annevebebegiii__ sürekli düşük ise ve bu devam edyr ise baş dönmesi vs takip gerekir tabi ki neden bile oluyor dıe