emirmeryem Kızlar göğüslerimde baya sarkma var hamilelik doğum emzirme derken karnıma kadar indi resmen bu yüzden her önüme gelen sütyeni alamıyorum yardımcı olur musunuz hangi sütyeni denediysem sorun yaşadım 🥲
Birerkekannesi_ emirmeryem yıllardır suwenin sütyeni kullanıyorum hem çok kaliteli hem de gerçekten çok güzel toparlıyor. Hiç denediniz mi?
accountant emirmeryem ya bu sorun sadece ben var sanıyordum hamilelik öncesi sütyenlerin olmuyor memem dışarı çıkıyor sütyenden destekli push up kullanıyordum. Şuan ne kullanmalıyım bende bilmiyorum fobi oldu bu durum artık. Keşke sabite alınsaydı postunuz
suheyla92 emirmeryem benm de oyle ben kapsiz ve balensiz sevmiyorum ucunu belli ediyor ve sekli kotu duruyor o yuzden kom lidya modelini tek geçerim. Sekli duzgun dursun dik dursun istiyorsaniz mutlaka deneyin
Birerkekannesi_ emirmeryem öneri sütyen konusunda başarılı değil güzel toparlamıyor ama suwene bence şans verin.
bitboylum accountant ben desteksiz aldım mağazadan direkt göğüslerim normalde de büyüktü ama bu sayede artık pırtlamıyor
gamomuu emirmeryem penti lotus mıdeline bi bakın. Mağazada deneyin yardımcı olsunlar ölçünüz için. Çok derli toplu duruyor