gozdeonerkara Bebeğim 4 ay 5 günlük. Meme ve mama beraber ilerliyoruz. 2 gündür biberonu itiyor ısırıyor ve az yiyor. Memeyi zaten az emiyor. Biberon olayı başına gelen var mı? Bilgi verirseniz sevinirim. Çok zorlanıyorum. Aç gibi hissediyorum üzülüyorum.
hilalsmz Evet bizim başımıza geldi 8 aylık neredeyse 5. Ayından beri biberonu ısırıyor çekiyor eliyle itiyor kendisi tutmak istiyor ama havaya kaldırmayı akıl edemiyor 😁😁 izin veriyorum oynamasına sonra tekrar teklif ediyorum biraz daha içiyor yani biz mamayı bitirene kadar benim de sabrım bitiyor içtiği de 120 cc zorlama yok yani 😁 bırakın oynasın damakları kaşınıyor olabilir sonra tekrar teklif edin posizyon değiştirin ana kucağınız varsa ona geçin mide gazını çıkarın tekrar deneyin
gozdeonerkara hilalsmz neler deniyorum gerçekten. Evet muhtemelen dişleri kaşınıyor, kendi de daha biberonu tam tutamıyor, tutmak istiyor ama küçük hanımefendi daha. Bizimde 10 dakikada biten mama oldu 30 dakika 🥹 Neyse sağlıklı olsunlar da. Teşekkür ederim