masalika Dün 2 ay asilarini oldu oğlum. Çocuk uyumaz oldu olecemm ben bittim tükendim. 5 dk uyuyor ağlayarak uyanıyor.Kızım da böyle olmamıştı hiç kaç gün surecek bu durum ya 😭🥱
fsmzpg masalika aşıdan sonra ağrı kesici verdiniz mi bazen öneriyolar bu gibi durumlarda. 2 güne geçer gider inşallah hiçbirşeyi kalmaz siz bol bol temas edin kendini güvende hisseder emziriyorsanız eğer bol bol emzirin ❤️ çok geçmiş olsun
masalika fsmzpg temastayiz zaten yapışık ikiz gibi takiliyoruz 😆 calpol ver dedi dün verdim ama bugun vermedim ateşi yok diye huzursuz ama yine de veriyim bişey olmaz heralde ya
fsmzpg masalika eğer seni çok zorlamıyorsa çokta rahatsız durmuyorsa ateşide yoksa ki yokmuş ağrı kesici verme bence sen bilirsin tabi 🥰
fsmzpg masalika yarına hiçbişeyi kalmaz bence bizde ilk gün huzursuz olmuştuk ertesi güne gayet iyiydik ❣️
Bade38 masalika Hayır vermeyin gereksiz verilen herşey zarardır Şuan temas ve huzursuzluk olması normal zaten sizde bilirsiniz bugün de böyle geçer yarın düzelir bence.🎀