ticktack Merhana molfix premium bez kullanıyoduk ama şuan piyasada yok sanırım smart fit diye bişe çıkmış ama yorumları kötü aldınız mı acaba kullanan var mi ?
fsmzpg ticktack migrosta var hatta bazen arada bir a101 şok a geliyor. Ben genelde hep migrostan alıyorum orda var preimum diye
zeynep1401 ticktack valla daha bugün açtım smart fit paketi 1 tane taktım çiş de taşma yaptı başka bu sorunu yaşayan varmi diye post acicaktim sizin postunuza denk geldim
ticktack organikirmik internette satis sitelerinde sadece smart var, premium olanların altında yorumlara baktım smart göndermişler
ticktack didoece 6 numarasını bulamadım ben. Piyasadan kalkmadıysa hb trendyol gibi sitelerde neden yok
ticktack zeynep1401 evet yorumlarda hep taşma yaptığını okudum bende. Siz neden smart aldınız premium bulamadınız mı
zeynep1401 ticktack e bebekte o vardı bende bi fark yoktur diye düşünerek aldım ya ama baya fark varmış. Molfixi aradım smart yeni üretim miş daha ince ve emiciymiş yeni bi ürün olduğu için geri dönüşünüz çok önemli dediler bezi komple bize gönderin inceleyelim dediler
cerentezer Bende 3 numarasını eskisi kadar kolay bulamıyorum. Kendi kendime acaba piyasadan mı kalkıyor diyordum postunuza denk geldim. 2 haftadır e bebekte yok onlineda da yok maalesef
zeynep1401 ticktack bende anlamadım ya inşallah bi seri böyledir de devamı yoktur eski bezler geri gelir. Bide memnun değilseniz mesela arayın molfixi bildirin geri dönüş çok önemli diyorlar talep eski bezlere olursa belki geri ondan uretirler