Dnzdmr 2aylık oğlum 2.3 saatte bi 90 cc içiyor kusuyor siz nekdr veriosunz nkdr içur acaba merk ettim
yurdagl Dnzdmr bende sağarak veriyorum 1.5 aylık kızım. Değişiyor içmesi bazen 80-90 bitiriyor bazen 40-50-60 fln ancak içiyor. Bebeğe bağlı bence.
hemshireanne Dnzdmr bende sağarak besledim. İki aylıkken üç saatte bir 90 cc içiyordu hep düzenli gitti bezlenmesi. Ama kusması vardı yani reflüsü vardı ek gıdaya geçene kadar her beslenme sonrası kustu
ciceksincicek yurdagl benim ki de 1.5 aylık aynı bu cclerde içiyor sağıp verdiğim de bazen 100 oluyor çok acıkınca
Dnzdmr hemshireanne anladım teşekkür ederim nezmana kadar sağarak beslediniz ek gıdaya geçtikten sonra
hemshireanne Dnzdmr bir yaşına kadae verebildim sütümü. Daha azimli olsaydım daha uzun süre verebilirdim ama artık yorulmuştum
yurdagl Dnzdmr bencede eğer 2-3 saate bir içtiği belli olmuyorsa içtiği cc lerin hepsini toplayın 1 gün içinde toplam ne kadar içtiği belli olur. 500-600 cc içiyorsa çok güzel.
yurdagl ciceksincicek çok iyi bence. İyi gidiyoruz. Zaten bezinden belli olur doyup doyamadığı. Bizim 8-10 bezi buluyor.
srnsmsk Dnzdmr benimde kızım bir buçuk aylık 3 saate bir kendi kalkıyor artık. 3 gündür 100 cc ye çıktık 90 ile doymuyor. Bende fazla mı veriyorum diye tereddüt ediyorum