Canimm canimm. Gencecik yaşında gül gibi soldurdular.
Belki görenler vardır. İşte benim stilim yarışmasında yarışmacıydı. Benim köylüm köydeki arkadaşımın teyzesinin torunu oluyor kendisi. Annesi 3 yaşındayken vefat etti. Annesinide birisi aşmış ama eskiden bu kadar araştırılmayınca ortaya çıkmadı intihar etti denildi. Ayşegül de evinde ölü bulundu. İntihar dediler ama değildi. Arkadaşımın diğer teyzesi yani Ayşegülün de teyzesi yıkamış cenazesini. Evi dubleksmiş evine zorla girilmiş 3-4 kişi sırtından bıçaklanarak evinin üst katından atılarak canice katledildi.
Derdinize neydi bu kadar ne kininiz vardı Ayşegül özünde iyi bir insandı çocukken bayramlarda köyde otururduk çok zoruma gitti bu şekilde canice öldürülmesi. İntihar dediler birde iftira attılar. Ama arkadaşımın teyzesi görmüş sırtındaki bıçak darbelerini boynu kırılmış vücudunda kırıklar varmış. Rabbim tahsilatini affetsin. Herkes çok açılmış saçılmış diyor şu testisi su yolunda kırılır diyor. Herkesin kendi yaşamı ben tesettürlü biriyim sırf açık diye haketmis diye nasıl söyleyeyim. Gerçekten iyi bir insandı Rabbim rahmet eylesin inşaAllah 🤲