sekerli Hayırlı ramazanlar kızlar. Malum bayrama birkaç gün kaldı normalde temizlik yapmayı evimi temiz ve düzenli görmeyi çok severim elimden gelse 7/24 temizlik yapardım ama son 1 aydır canım hiç istemiyor yapmam gerekiyor biliyorum ama hiç içimden gelmiyor sizde durumlar ne ?
beyaz1 sekerli valla ben bugün cam perde giristim ama kolum yorgunluktan titriyor nasıl biticek bu is
mavipatikk sekerli hiiç camdı perdeyci girişemiycem malsff herkes kusura bakabilir hswhhh bayramda oglumun doğum gününü kutluycaz 20 30 kişi ev yine eski haline dönecek nasıl olsa çoluk çocuk diyerek haftalık temizlik misali yapıp bırakıcam zaten halim yok benden değerli değil 🥲🥲🥲🥲🥲
Tugcebb sekerli ben sözde bu hafta temizliğe başlayacaktım. Her gün bir odaya girerim diyordum cam duvar derken yaparım diyordum ama sözde kaldı. Çünkü evi toplu bırakamıyorum. Ben topluyorum arkamdan dağıtıyor nereye süpürüp sileyim 😂 birde hafta başında 18 ay aşı olduk ondan mı bilmiyorum hiç temas etmezdi bana. İlk 6 ay gibi gelip gelip sırnaşıp göğsüme yatıyor hareket edemiyorum 🤦🏻♀️ bende saldım artık şansa bir gün denk gelirse komple girerim denk gelmezse de eşim evdeyken toplar siler süpürürüz derli toplu kalır yeter bana 🌸
sekerli mavipatikk benim de hiç cam pencere yapasım yok ne kadar yaparsam yapayım eskisinden beter oluyor 🥲
sekerli Tugcebb bayramdan önce oğlum sünnet oldu o zaman perde vs yıkadım tüm evi temizledim ama nedense bu bayram bir şey yapasım yok
cokbilmismom sekerli valla bende bu hafta acayip saldım çocuğun son zıbını kalana kadar çamaşır bile atmamıştım makinaya. Arada olur öyle
Asyaveannesi04 sekerli Ben halıları storeları yıkamaya verdim, dünde koltuklar, yataklar yıkandı yarında temizliğe abla yardıma gelecek 6 aylık hamileyim 4 yaşında kızım var. Ben dolap içlerini abla cam, kapı yapacak