gokcekus_ Kızlar bebeğim 84 günlük bir şeye alerjisi var ama ne olduğunu çözemedim. 19 şubatta süt ve süt ürünleri diyetine başladım 4 martta kanlı mukuslu kaka tekrar olunca diyete dana eti ve yumurta da eklendi ama kızım iki gündür gene mukus ve kanlı kaka yapıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? Benim yediklerimdense süte geçip bebeğime ne zaman mukus ve kan olarak yansır ? Tavuktan şüphelendim ama cumartesi günü tavuk yedim pazar pazartesi sorun olmadı salı-çarşamba günü tavuk yedim perşembe günü kanlı mukus oldu dün akşamda tavuk yedim gece 12 de gene kanlı mukus yaptı
brfnbt gokcekus_ bulabilirseniz bir çocuk alerji uzmanına götürün kesinlikle yaklaşımları farklı oluyor ve testi felanda sizin öykülerinize göre kendi yapıyor ben götürmüştüm çok ilgilendi saolsun
bigemmom gokcekus_ 3 4 saat içinde belirti oluyor susam ekmek ve kuruyemiş de olabilir alerji doktoruna gidin mutlaka bende süt alerjisi sanıp diyet yapmıştım 2 hafta alerji testi yapıldı yumurtaya çıktı evde diyetle pek anlaşılmıyor
gokcekus_ gizmoss merhaba doktora gittiniz mi ben bugün farklı bir doktora gittim süt ve süt ürünlerini tüketmemi nu zamana kadar ondan olsa fark olacağını söyledi
gokcekus_ gizmoss bebeğiniz 86 günlük mü oldu acaba ben 3 gündür emziremiyorum çok ağlıyor biberon kaşık biberon denedim onlarkda almıyor ıslak bez neredeyse yok bir kaç damla olanda koyu renkli olmaya başladı sizin bebeğinizde beslenmeyi reddediyor mu atak mı bu acaba
gizmoss gokcekus_ benimkinde aynı şekil koyu renkli çiş yapıyor bide hiç rahatı yok hep ağlıyor 4 aylık şuan
eylulannesiii Diyetinizde kaçak olmadığına emin misiniz? Etiket okumalı katı bir diyet yapmalısınız. Tahin, susam, buğday, kuruyemiş vs bunlar da yüksek alerjenler yumurta süt vs değilse bu gibi gıdalara da dikkat etmeye başlayabilirsiniz