yavruaslanlar gizememre canım günlük bir pijama dışarı çıktığında bir takım çorap bez islak mendil ateş Ölçer pişik kremi Bursa soğuk uzun kollu olarak montunu al evde giyeceği pantolon pandufu😂
gizememre yavruaslanlar aldım kuzu annem de öyle dedi biraz soğuk dedi pandufları uyku tulumunu aldım dışarıda giyeceği şeyleri de kalın tuttum biraz teşekkür ederim ❤️
metemom_ gizememre canım doğumda kullandığımız organizerler vardı ya onlara koy yoksa valizde darma duman oluyor
Nikita gizememre ben bezleniyorken ekstra alt açma örtüsü koyuyordum. Sızıntı durumunda bana ait olmayan evde mahçup hissetmemek adına yatağa geçmesin diye.
metemom_ gizememre valla ben kategorize ediyorum artık pantolonları birine üstleri birine gezmeye giderken giyilecekleri bir yere koyuyorum o organizerler olmasa hepsi birbirine girerdi
CilekliKedy gizememre anladımm bende bursalıyım uzun zamandır gidemiyorum da memleketlimi görünce bir duygulandım 🥲
gizememre CilekliKedy ayyy Bursa’m çok başka çok özledim ben de gurbetteyim tayinim çıksa da gitsem diye bekliyorum 😢
CilekliKedy gizememre evet yaa hiçbir şehir onun yerini tutmuyor benim gitme gibi bir durumum da yok maalesef eşimin memeleketi burası 🥺
Pamukhanim_ gizememre aynen valla öyle ben bir güne bile kaç kıyafet koydum sana Allâh kolaylık versin
Rabiiul gizememre bavulun olmazsa olmazı oyun arkadaşı bende bi tane var 20 aylık hemen göndereyim 😁😁😁
gizememre Rabiiul ay valla o kadar iyi olur ki dedesi eve park kurmuş ama bil bakalım ne yok tabi ki arkadaş 😂 Asya’yı Alibeyköy otogardan alayım 😂
Mariposa gizememre knk annenin yanina gidiosun bi kac pijama ev kiyafeti bi de gezmeye cikarsaniz diye disari kiyafeti al yeto. Yazlik bi yer degilki atesi ciksa vs eczane vardir zaten sagda solda otele gitsen neyse 😁 anana gidiosun
gizememre Mariposa kanka bir günü bir gününü tutmuyor yav evde dolu kıyafet varken gidip almak canımı sıkar o yüzden yedekledim herşeyi garantici ruhum körolsun😂
perla_ gizememre hazırlamadığım için pek bilgim yok sadece bir kaç günlüğünü kaçamak yapacaz o yüzden burda beklim
metekaanmomm gizememre ayy kesinlikle ateş ölçer,ateş düşürücü,burun temizleme aspiratöru, sevdiği oyuncaklar,yedek kıyafetler,bornoz,kriz anında susmasını sağlayacak yiyecekler 🥰
gizememre metekaanmomm hepsini tamamlayıp koydum özellikle uyku saatine denk getirdim zorlanmayalım diye zaten maks 3-3,5 saat inşallah 😂