Arkadaşlar bana yardımcı olun eşim önce dava açtı dilekçe verdi ve ondan sonra pişman oldu şimdi barışmaya çalışıyor beb istemiyorum kalbi kırık ona karşı ve beni anlamıyor o kadar kolay mı unutmak yılların birikimi var üzerimde her zorluğunu çektim aşağılama hakaret şiddetini gördüm defalarca kutularını yani psikoloji baskısını gördüm çok sıkıyor hayattan beni bunalttı ve şimdi hiç bişey olmamış gibi davarnamami istiyor yapamıyorum olmuyor ben bu hayatta tek bişey istedim onu bile çok görüyor oturduğumuz daire çok küçük 2 arti bir ama odalari falan çok küçük ikimizde çalışırız diyorum ki büyük bi daire ye girelim öderiz diyorum ben yanlış bişey diyomusum gibi hep beni yanlış anlıyor tersliyo ama ben kötü bu işte demiyorum sonra da bana sen iyi yajlasmiyirusn canımli cicimli konuşmuyorsun diyo soruyorum size ben yanlış mi yapıyorum okadar soğukluk varki içimden mecburluk çok kötü çok Zor biseyy çıkıp gidemiyosun çocuklar var diye çekmek zorunda kalıyorum napacagimi bilmiyorum yardımcı olun? Fikrinize ihtiyacım var