nnoktaa Belki hatırlayanlar olur regl gecikmem var. 14 gün kadarcık. Hamilelik yok. 6 günü de atlatırsam ilk borçsuz ramazanım olacak 😂😂😂😂
leopar nnoktaa gecikme değilde her ramazan artan lekelenme 😂normalde günü gününe olan ben her ramazanda lekelenme oluyor 😂bu yıl 10 la bitirdim
mamacitaa_ nnoktaa ay ne güzel özendim. Yani oruç borçu olmamasına sjsjs bu kadar gecikme normal mi ya test yaptın mı?
Atlasinannesi_ nnoktaa ay bendede gebelik yok şubat 18 sat hala ne gelen var ne giden borçsuz bir ramazan geçirdim 😂
rachelgreen_ Ben arttırıyorum son regl günümün üstünden 53 gün geçmiş:))) bugün veya yarın olmam lazımdı bugün de gelen giden yok. Sanırım 1 yıldır kullandığım doğum kontrol hapı ilk defa tamamen kesti. Sadece miktarını azaltırdı ama günü gününe olurdum ya:(((
nnoktaa mamacitaa_ yaptım mamasitam negatif. Zaten testlik bir durum da olmamıştı ahdjahshhs niye böyle oldu bilmiyorum 😂
nnoktaa Atlasinannesi_ hadi inşallah en azından salıya kadar dayanalım 😂 kadir gecesini de ihya edelim 😂