vatdifak Pazar günü misafirim var. Ama ben yemek konusunda pek iyi değilim. Nasıl bi menü yapabilirim? Veya tam tutan anayemek tarifiniz var mı?
alpmila vatdifak bugun misafirim var menüm bu şekilde Mercimek çorbası Pirinç pilavı Fırında İzmir köfte (kızartmadan) Fellah köftesi Kabak tarator Saçata Trilice
Esmabetul vatdifak ana yemek olarak belen tava çok güzel oluyor veya mantarlı tavuklu / köfteli sebzeli güveç yemekleri olabilir
glz2 vatdifak Domates yada mercimek çorbası Belen tava Pirinç pilavı Salata+meze(havuç yada tarator , pembe sultan, mısır+kornişon+kapya+dereotu+yoğurt bu karışımda efsane oluyor) Yalancı profiterol yapabilirsiniz
vatdifak Tatlı olarak bir gece önceden borcamda bir tatlı yapmayı düşünüyorum ama ona da karar veremedim.
Kubra321 Enfes Tadı Ve Pratikliği İle Fırında Sebzeli Misket Köfte Favoriniz Olacak https://www.nefisyemektarifleri.com/enfes-tadi-ve-pratikligi-ile-firinda-sebzeli-misket-kofte-favoriniz-olacak/
Bsjdldkdkdld Eli bögrunde ( yapamayan yoktur hemde Güzel ) Pilav hangisinde iyi isen tercihten pirinç güzel olur Tarator Salata çorba