stillwasser 8 yıldır kullanıyorum artık sanki böyle demode gibi geldi bana evim zaten küçük ama buraya ne olabilir bundan baska kaldırayım mı kalsın mı bilemedim kaldırsam nasıl olur
alpsr stillwasser ayakkabılık değilde ayna demode ayakkabılıktan sıkıldıysanız rengini siyaha boyayıp vintage tarzı ayna çok güzel olur🌸
gurbetteanne10 stillwasser gayet güzel bence sıkılmışsın kulplarini ve üstündeki dekorları değiştirebilirsin
12betul stillwasser bence çok şık sade ve güzel . Sadece küçük bi dolap sığıyorsanız değişmenize gerek yok bence
stillwasser 12betul yok ya diger koridorda da var büyük olanı daha kutularda var ayakkabı cok alıyorum sacma bir sekilde
12betul stillwasser Kız mis gibi evin küçük olabilir olsun . Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin . Kendi evin kira vermiyorsan boşver . Rabbim zamanla borçsuz harçsız daha genişini güzelini nasip etsin 🌸
AtesPerisi stillwasser Benim mutfakta küçük amann temizliği daha kolay oluyor öyle düşün evin temiz pak ne güzel küçük olsun sağlık olsun sıcacık yemek kokusuyla huzur dolu olur o mutfak 😍😌
stillwasser 12betul tesekkür ederim canım yok kendi evim degil ama kucuk evde zor oluyor bunalıyorum bazen ferah bir ev olsa fena olmaz ALLAH herkese nasip etsin