stillwasser Benim lavabodan asagıya su sızıntısı oluyormuş duvarı rutubetlenmiş pazartesi usta gelecek ne tür bir tadilat uygulanır bilen var mı
betul97_ stillwasser Bizimde öyleydi yani annemlerin hiç dikkate almadılar en son avukat arayınca hemen usta çağırdılar sanırım kırmışlar fayansları boruları filan değiştirip tekrardan fayansları döşetmiştiler
heidigril stillwasser bizimde olmuştu usta geldi cihazla sorunun yerini tespit edip üst komşunun orayı kırıp boruyu değiştirmişti
parla__ stillwasser illa sizden geliyor diye birşey olmuyor bazen iki kat üstten bile gelebiliyor diye biliyorum
stillwasser betul97_ bana cok iş cıkcak desenize yok canım neden dikkate alınmasın aşagıdakinin durumunda bizde olabilirdik
betul97_ stillwasser Biz çok söyledik ama umursamadılar çok kötü olmuştu tuvalet ve banyomuz en son dava açacağız deyince korkup yaptılar hemen
maybeybi stillwasser sizlik bi durum yok, tadilat aşağıdan yapılıyor diye biliyorum. Aşağı banyonun tavanından yapıcaklar muhtemelen borularda vs problem varsa
myangelson maybeybi eğer havalandırma gibi metal plakalar varsa alttan yapılır ama düz tavan duvar falansa üst kattan yapılıyor yani bizde öyle oldu 😅
myangelson stillwasser eğer sadece derz vs ile ilgiliyse direk derz çekiyorlar düzeliyor. Bizim üst kattan bize geliyordu tavan hep rutubet yaptı eşim söyledi üst komşuya derz çekilmiş düzeldi. Ama daha büyükse tabi fayanslari falan kirabilirler
myangelson stillwasser o zaman kirabilirler evet sizin disaridaki borularda kaçak olsa sizde de ıslaklık falan olurdu
mira_c stillwasser biz de yeni ev aldık en üst kattan dün akşam banyoyu yıkadık temizledik alt kattakiler geldi banyo su sızdırıyor diye bizimde yarın usta gelecekmiş bakalım inşallah kırma falan olmaz 🤦🏻♀️😭
myangelson stillwasser bizim Diyarbakır’da oturduğumuz evlerin öyleydi de üst kattaki kaçak için usta bizim evden bakmıştı borulara daha sonra borularda sıkıntı yok diye üst kata çıkmıştı onlarda da derz çekildi düzeldi sanırım
balkizlar stillwasser sucu gelincs belli olur bir kaç sene önce yukardan bana aktı tek fayans kırıp halletiler.. iyi bir sucu bulursunuz inşallah … anneannemin aşağıya akıyor bi kaç senedir kaç tane sucu geldi kaç kez para verdi hala arada akıyormuş