babymamma Müslin kumaşlar özellikle yıkandıkça sertleşiyor biliyorsunuz uni baby deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum ama yine de ister istemez sertleşiyor yumuşatmak için bi öneriniz var mı sertleşen kumaşlara ne yapıyorsunuz
Ciddiyet12 babymamma yumuşatıcı gözüne beyaz sirke koyun 🤌🏻 Başka bir şey koymayın bide sabun tozunu denediniz mi oda yumuşatır bence
deniz42mrs babymamma Siveno kullanıyorum öyle sert olmuyorlar Bir de kurutucuya atınca yumuşacık oluyorlar Kurutucu yoksa ütü ile güzel yumuşuyor
Nikita babymamma yaşadığın yerin suyu kireçliyse ondan sertleşiyor aslında. Sirke de sudaki kireci azaltıyor. O yüzden sirke işe yarıyor olabilir
cudana Uni baby deterjanı da yumuşatıcısı da bebek için kullanılmaması gereken içeriğe sahip. Kullanmamalısınız. Siveno, incia gibi markalara yönelin, yumuşatıcıya da ihtiyaç olmuyor
ChatGPTanne_ babymamma ya benim kızımın da bej rengi tüm kazak kıyafeti eskimiş gibi oluyor siveno kullanıyorum ama bir defa yıkadığım kıyafet sanki bi senedir güneşte aşınmış gibi duruyor Etikette yazan yıkama talimatıyla yapıyorum birde
Yusufagahinannesi babymamma yumuşatıcı çok zararlı. Ben yetişkinler için bile kullanmıyorum. Deterjan olarakta toz sabun veya siveno kullanıyorum