samimom Kızlar menüm Orman kebabı Pilav Kıymalı yumurta Pırasalı börek Menüme mercimek dışında nasıl çorba yapabilirim Sizce menüm nasıl
alpmila samimom kıymalı yumurta ne alaka bacım onu anlamadım çorba tavuk corbası yapabilirsiniz veya domates corbası iyi olur kıymalı yumurta yerine bir yoğurtlu meze veya çiğköfte güzel olur
samimom asilazmazbalkokmaz ay bizimkiler çok sever bide hep iftarlarda aynı menü sulu yemek yendi herkes sıkıldı ondan dolayı öyle düşündüm farklılık olsun
asilazmazbalkokmaz samimom Farklılıktan ziyade garip geldi 🙂 Bence orman kebabı, pilav, pırasalı börek, yayla çorbası güzel bir menü. Köz patlıcan salatasıda yancı olarak güzel çeşit olur. 🫠
ShutUp samimom Bu farklılık değil ki çok basit misafire uygun mu sizce? Normal zamanda yerler belki ama oruçlar ya hani o nedenle biraz özenli olmanızı da bekleyebilirler. Yine de siz bilirsiniz.
oylesinebiri__ samimom 😂 benim eşim 3 yıldır istiyor yapmıyorum akşam menülerinde otelde ortaya koyuyorlarmis bende duyunca çok gül güldüm
samimom ShutUp evet basit haklısınız, ama misafirlerim zaten aile üyeleri yani yabancı değiller ama yinede herkes çok şaşırmış yorumunuz için teşekkür ederim ☺️
BuzluKahve samimom ekşiki ferah bir şeyler yok. Salata, brokoli salatası, roka salatası falan olabilir. Orman kebabı ne onu bilmiyorum bakacağım şimdi😅
samimom BuzluKahve mevsim salata zaten mutlaka tapıldığı için yazmamıştım aslında salata elbette olacak ama salata dışında bir meze öneriniz olursa sevinirim