zeynepcamcicelik Kızlar ek gıda için irmik tam buğday unu vs gibi ürünler almak istiyorum ama sırf popüler diye og markasından almak istemiyorum daha farklı önerebileceğiniz içeriği gerçekten iyi olan markalar önerebilir misiniz?
Deletedmom_968 zeynepcamcicelik ben bilindik og markalardan aldım tarhananın içinden bilmedim büsürü şey çıktı kendi tarhanamdan verdim irmik vs de bana gereksiz geldi olmasa da oluyor yani bebeğime aldım hep kuşlara döktüm
zeynepcamcicelik organikirmik soul kitchenın irmiğinde diğerlerine göre daha çok şeker bulunduğu söyleniyor henüz alıp inceleyemedim ama siz kullandınız mı?
zeynepcamcicelik organikirmik dikkat etmek gerekiyor ya organik diye alıp daha da şekerli şeyler mi veriyoruz hiç anlamadım 🫠
zeynepcamcicelik Deletedmom_968 bende bundan korkuyorum organik diye alıyoruz hiç bu işlere girmesek mi acaba diye düşünüyorum ☺️
organikirmik zeynepcamcicelik Kullanılan buğdayın türü, yetiştiği bölgenin toprağı, iklimi ve hasat zamanı, buğday tanesinin içindeki doğal nişasta ve şeker profilini doğrudan etkilermiş. Ondandır muhtemelen.
Deletedmom_968 zeynepcamcicelik walla çevremdeki herkese sakın diyorum ama herkesin tabi kendi kararı ne denilebilir ki en iyiai içeriğini bildiğin kendi yapımın 1 hafta uğraştım şimdi içiöe sine sine yediriyorum