Merveymn Merhaba anneler oğlum 4ay 18günlük ve 4 5gün dür tadımlara başladık havuç elma püresi, yoğurt, ev yapımı pirinç suyu ve mis gibi Tarhana çorbası maşallah alerjimiz olmadı şuana kadar, şuana kadar verdiklerimi sevdi 🧿👶🏼💙🌹🌹
Mervea Merveymn maşallah tadımlara yeni başlamışsınız ve gemen tarhana vermişsiniz çok acele etmeyin yavaş ilerleyin derin tabi gene size kalmış bir durum
Merveymn busratarkan Vala annem bende 4aylıkken vermiş bende oğluma denedim çok sevdi ver diye ağladı 😇😇
Merveymn Papatyack yazın anaannem tarhanayı kendi yaptı canım hamurunu faln kuruttu sonra ufaladı eledi. Ben 1çorba kaşığı sabahtan ılık su ile ıslatmaya bırakıyorum canım saat 3 4gibi veriyorum. Cezvede yapıyorum 1çay kaşığı zeytinyağı koyup ardından ıslattığım tarhanayı koyuyorum kıvamını ayarlıyorum 2 3fıkıdıyo çıkarıyorum blenderden geçirip veriyorum canım.
2prens_annesii Merveymn ev yapımı tarhana çorbası gerçekten çok sağlıklı ancak dikkat edin baharat koyuyorsanız alerji yapabilir
Tosbigim Merveymn canım tarhana hangi tarhana.. ? Bizim var ev yapımı ananem yapmıştı ama acı onu içemez. Ebebekte satılıyor ama güvenemedim..
nilmur0 Merveymn neden blenderden geçiriyorsun ki canım İçinde pütür olmaması gerek. Bu arada ben se yapıyorum kuzum severek yiyor 🤗 1 saat önceden biraz fazla sıcak su ile ıslatman yeterli olacaktır
mrs_happy Merveymn tarhana en rısklısı hele ew yapımı ıcınde domates baharat sogan varsa skntı bnm bebegım 7 aylık komsum ev yapımı cocugum ıcın yaptım dedı ben yedırdım cocugu 5 yasında ne bılıyım baharat domates yoktur sonucta bebek tarhanası farklı yapılıyor öyle yapmıstır dedim bir baktım kakasında kan var poposu catlamıstır dedım ertesı gun bır daha kan gorunce kakasında goturdum hastaneme doktor barı sen yapma dedi rezıl oldum ki okadarda dıkkatlıyımdır cocugumun yedıklerı konusunda.. bı dunya tahlıl ws yapıldı 1 yasından once yedırılmemesı gereken hersey warmıs ıcınde baharat donates ws yanı anlayacagın tarhadan dolayı erken farkedıp bırakmam sayesınde bagırsak florasını bozmadım bazı cocuklarda boyle kan ws gelmezmıs bagırsak florasını bozarmıs ve aıleler anlamazmıs bence yınede dıkkat et tarhana konsuunda
2prens_annesii Merveymn kendin yapıyosun tarhanayı demi biz evde yoğuruyoruz hamurunu kurutup robottan çekiyoz ıslayıp suyuyla çorba yapıyorum
Betmuncur Tosbigim içeriğini tam olarak bilemem tabiki ama beklentimi karşıladı 2 günde bi veriyorum oğluma
Merveymn nilmur0 canım daha 4ay 18günlük pütürlü 6aydan sonra vericem ama her ev tarhanası pütürlü olurki
Merveymn nilmur0 yazın hamuru elendiğinde pirinç gibi oluyor yaa canım ev harhanasının mecburen geçirmem gerek