Merhabalar anneler
Nerden başlasam bilemiyorum ama oğlum durdurak bilmeyen sürekli koşan tehlike algısı olmayan sürekli yaralı bereli bir çocuktu. Çok geç konuştu ayrıca . Aşşırı hırçındı . Neyse dil terapistleri, birebir dersler , kreş , dikkat odaklanma üzerine beden eğitimi dersleri , kendim birebir kitap etkinlikleri , yüzme falan çok çok çok emeklerle bu nisanda 6 yaşına getirdim . Kreşte öfke patlamaları yaşadı 2 kere 20 dk krizler şeklinde normalde de krizleri vardı 5 dk olduğu için şikayet etmiyorlardı ama 20 dk olunca söylediler ve bana doktora gidin dediler gittim anlattım konuştum yüksek bir ihtimal dehp dediler önce sınır çalışalım dediler . Neyse biraz balık yağları kullandım daha iyi gibi ama öğretmen okulda hala sorunlar olduğunu söylüyor . Şimdi martta tekrar randevumuz var ilaca karşı değilim kesinlikle ama bu çocuğa çok emek verdim ilaç kesin çözüm değil diyorlar . Kullandırmalıyım ? Kullandıranlar ne durumdasınız ya iyiki verdik diyormusunuz ? Oğlum bu arada oturup ödevlerini yapar toplama çıkarma öğrettim toplama çıkarma çalışırız 3 sayfa peşpeşe kitap okurum dikkat ve odaklanma üstüne hiç birşey hissetmiyorum öğretmenide dikkat odaklanma üstüne hiç birşeyi yok dedi yerinde oturur derslerini yapar dedi hiperaktivitesi de yok . Tek sorun öfke duygusuyla başedemiyor kazanmaya kaybetmeye tahammülü yok . Duyguları regüle olmuyormuş . Yaz geliyor yazın geçmesini bekleyip birinci sınıfta mı başlayayım yoksa hemen başlamak daha mı iyi olur ?