larenikra2020 2 ay 14 günlük bebeğim var emzik tutmuyor bi türlü almadığım denemediğim kalmadı Fatoş bakkal emziği bile buldum aldım olmadı en son nuk kauçuk emzik denemek istiyorum ama yorumlara baktığımda tutmayan bebek bile bu emziği tutmuş ama şikayetçi olanda var birde numarasında sıkıntı yaşayanlar var numarasına göre küçük olduğuna dair ben şimdi kaç numara almalıyım ? 🤔🙄
Kubray larenikra2020 20 günlük bebegm phılıps aventin damaklı emziğini aldım ve hiç zorlanmadı. Reddediyor diyeni hiç duymadım. 2 aylıkta da varmıdır bilmiyorm ama bi araştr istersen canm
idil1990 larenikra2020 nukun kauccuk ucu cok ufak hava bile yok icinde kizim tutmadida zateb ayrica cok toz tutuyor uzerinde yikamadan vermen imkansiz bence
ezgizehra larenikra2020 chicco nun kaucuk emzigini denedinz mi peki benim kizm ilk onu aldi sonra buyudukce alistigi icin sanirim silikonlari da almaya basladi .. Kaucuk emzigi tavsiye ederm ben nuk da guzel marka
Aysheecann larenikra2020 cnm bn doğdugu günden beri nuk yeni doğan aldım verdim diğerlerine göre daha küçük ve yumusak tavsiye ederim bnmkide 1 ay 5 günlük
larenikra2020 Kubray valla neler aldım bilseniz ev emzik deposu gibi sanırım kızım silikon emziği sevmiyor anne göğsü gibi değil kayıyor ya ağzının içinde sanırım ondan bende onun için kauçuk denemek istedim ten hissi veriyormuş ya onun için ama yine de sağolun 🥰☺️🙏
Batununanasi Bende phillips freeflow, phillips ultra air ve nuk kauçuk emziği denedim. Hic birini almadi.Suan 18 günlük ve surekli meme istiyor.Nasil alıştırabilirim emzige? Agzina verince kusacak gibi oluyor öğürüyor yavrum.
larenikra2020 Batununanasi aynı bizde öyle işte doğduğu günden beri alıştırmaya çalışıyorum ama yok bir türlü almıyor öğürüyor yada sakız çiğner gibi ağzında gevşeleyip sonra diliyle geri itiyor çok şükür öyle sürekli ağlak bi çocuk değil sadece uykuya geçiş zamanı alsa bile yeter bana yoksa sürekli memede emmek istiyor sonrada fazla gelip kusuyor
Gndgd33 Batununanasi kizlar emzik isi sabir isidir zorlamdan baskisiz bi sekilde kontorlü olarak yapacaksiniz 2 kere verip aha tutmadi diye kenara atmayin damaklı wee bBy aldim sevmeyince avnet ultraair aldim biraz sabir ettim zorlamadim simdi 7 aylik gece uykusuna emziği ile.kendisi uyur geceleri ac olursa uyanir yani uzun lafjn kisasi para harcayip yok onu tutar demeyn avent tutmuyorsa tutmayacktir bunun icin biraz olsun sabir edin size tek tavsiyem uykuya geciste vermeniz alistirma dönemi icn uygun emzirdikten sonra memeyi çıkardığınız gibi m verin hafif hafif parmakla tutarak ittin surekli emme hareketi gibi
Kumrum34 larenikra2020 bende senin gibi avuc avuc emzık var 3,5 aylık kızım yok doğdugu gunden beri denedim üstelik tutmuyor öğürüyo
Batununanasi larenikra2020 benim oğlumda öyle ve geceleri cok huzursuz surekli meme aranıyor.Emzige alisirsa gece en azindan bi 1 saat rahat uyurum gibime geliyor.
larenikra2020 Kumrum34 ayy çok zor oluyor böyle inşallah alışırlar yeğenim 4 aylıkken almıştı ama bakalım biz ne zaman alışırız en azından uyurken alsa şükür dicem
larenikra2020 idil1990 hmmm evet toz olayını okumuştum bi sitede yorumlar da ama sanırım bu emziktende hayır yok bana ne yapsam bilemedim 🤷♀️ 🤦♀️🤔😫
idil1990 larenikra2020 evet gercekten cok tutuyor tozu kili guburu ben hic memnun kalmadim iyikide tutmamis diorum fatos emzigi tuttu benim ki fakat cirkin duruyor 😀 oyuzden ona benzer bebedor var kirazuclu emzik die onu sioaris ettim bekliyorum insallah tutucak ucu cik yumusak cunku
larenikra2020 ezgizehra chicco nun her yeri kauçuk olanını diyorsunuz dimi aslında ona da baktım ama sanki çok küçük ağızlı gibi geldi bana
Kuzey-41 larenikra2020 bende oğluma en son nuk damaklı emzik aldım hiç tutmuyor emmiyor ćiğniyor emziği agzinda sonrada atıyor anca cok uykusu varsa ozmn aliyor uykuya dalincada hemen atıyor bende az önce acaba normal düz uclu emzik mi alsam diye düsunuyordum
ezgizehra larenikra2020 evet o . banada chicco bakim cantasinin icinde hediye geldi . Aldigim hicbir emzigi kabul etmezken sadece onu aldi kizim ;) suan 2ay 24 gunluk . evet kucuk bi emzik 1 ay rahatti sonra agiz cevresinde iz yapti buyugunu almayi dusunuyorm hâla .suan silikon emzigi de kabul ettigi icin silikonla devam ediyorm ben .. ama kaucuk ince ve damaga uygun ortadontk olmasi sebebiyle emmesi daha kolay ve konforlu umarim ayni etkiyi gorursunuz
larenikra2020 ezgizehra sizde ki kaç numara size küçük geliyorsa ona göre eğer alırsam büyüğünü alayım küçük geliyo demişsiniz bebişlerimiz hemen hemen aynılar
ezgizehra larenikra2020 Chicco Physio Compact Kauçuk Emzik 0/6 benimki hepsi buradada var mesela akakce de en uygun fiyat 6 /12 ay bakarsaniz