birminnakannesi06 Ehliyet almak istiyorum fakat hiç bilgin yok o yüzden destek için özel direksiyon dersi almak istiyorum bilgisi olan paylaşabilir mi
accountant birminnakannesi06 sürücü kursuna sorabilirsin belki özel ders veriyorlardır. Zaten kursa başlayınca da direksiyon dersi alıyorsun yinede sen bilirsin
Zhr_ygz birminnakannesi06 kurs size eğitim veriyo ama isterseniz extra ücret vererek fazladan ders alabilirsiniz
maviportakal_ birminnakannesi06 kursta verecekler zaten direksiyon eğitimi zaten sınavdan önce sınav alanında da pratik yaptırıyorlar ehliyetini alınca kendi aracın varsa aracında özel ders alırsın ben kursa yazılana kadar direksiyonu sadece arka koltuktan görmüştüm 😂 sıkıntı olmadı yeterli gelmişti
betul97_ birminnakannesi06 Kursa girmeden nasıl ehliyet alacaksınız ki? Ben aldım 13:00-16:00 arası 4 gün boyunca sürdüm çokta yeterli geldi. Sınavdan öncede son bir kez test sürüşü yaptık hocamla sınavıda tekte geçtim ki benim manueldi. Otomatikte stop ettirme derdi de yok
birminnakannesi06 accountant bir kaç yere baktım saati 1500 liraymış.Kursta kaç saat direksiyon dersi veriyorlar acaba
birminnakannesi06 Zhr_ygz kursta kaç saat direksiyon dersi veriyorlar bilginiz mi ? Daha çok hakim olmak istiyorum aslında sınav zamanı stres yapmak istemiyorum
accountant birminnakannesi06 ben ehliyet alalı 10 seneden fazla oldu 8 saat diye hatırlıyorum ama yanlışım olabilir
Deletedmom_897 birminnakannesi06 14 saat veriyorlar ama emin olmazsanız hemen arkasına ders alırsınız yeni aldim bende ehliyetimi
Zhr_ygz birminnakannesi06 kursa göre veya şehire göre değişir mi bilmiyorum 45 dakika hocaya bağlı bazen 1 saat veya biraz daha fazla olabiliyo 16 gün ders aldım ben
maviportakal_ birminnakannesi06 siz kursa sorun saatleri bence eğer yeterli görmezseniz alın bi iki kurs ile deneyin olmadı o zaman alın tabi yine de siz bilirsiniz bizim ki naçizane fikir