anonim14 Kızlar bebeğim 12 günlük. Makine ile her emzirme sonrası süt sağıyor musunuz bunun dengesi ya da düzeni nasıl olmalı yardımcı olur musunuz günde kaç kez ya da kaç saatte bir sağıyorsunuz ?
simseklivekalpli anonim14 aktif emiyorsa sağıma gerek yok boşuna fazla süt üretimi tetiklemis olursunuz
fistikannesii anonim14 sağım yapmak zorunda değilsiniz ki bebeğiniz yenidoğan zaten devamlı emmek isticek saatte bir emzirin iki göğsünüzü de en etkili sağımdan daha iyidir :)
1cocukannesi_1 anonim14 eğer artırma gibi amacınız yoksa yada mastit olmuyorsanız sağıma gerek yok çok sağım yapınca da hiperlaktasyon olabilir yani süt çok artar ama besleyiciliği düşer bebiş doyuyorsa sağmayın yatın dinlenin
anonim14 simseklivekalpli teşekkür ederim şu an sağmıyorum ama sağmam gerekiyor mu diye emin olamamıştım bebeğimde aktif ve iyi emiyor zaten ☺️
anonim14 fistikannesii ben de şu an ihtiyaç duymuyorum sağmaya ama birkaç paylaşım ve kişiden sağım çok önemli sağmazsan sütün azalır falan diye duyunca sağmam mı gerekiyor acaba diye düşündüm 🤔😄
fistikannesii anonim14 yaa o dönemler bende böyle hissediyordum o hesaplara hiç itibar etmeyin bebeğiniz emsin sütünüze güvenin
1cocukannesi_1 Retzja ya o çok agrasif ve yoran bi yöntem bence sütü yetiyorsa bebiş de aktif emiyorsa sağıma gerek yok boşuna kendini yorup çok fazla süt üretimini tetiklemez mi
Retzja 1cocukannesi_1 Süt arttırma için en etkili yöntem. Eğer arttırma gibi bir niyetiniz yoksa bebeğinizi sadece emzirmeniz, sağım yapmamanız daha sağlıklı tabii.