Busrabsr Kızlar d vıtamın 3 geldı b12 dusuk demır dusuk insulın glukoz yuksek gastrıtde cıktı mıde agrım ıcın carpıntım ıcın ben nasıl toparlancam 😌
SetenayCo Busrabsr Hepsi takviyelerle kolayca yerine gelir. Gastrit için de aynısefa çayı içebilirsiniz.
ygzmoms Busrabsr gastrit çok etkiliyor b12 emilimini bozuyor diye biliyorum. Çarpıntı da yapıyor bana gastrit bu sefer panikliyorum doktor ne dedi
nutellaaaaa Busrabsr benimde d vitaminim 5 ocean kullanıyorum. Endoskopi mi yaptılar gastriti anlamak için
Busrabsr ygzmoms vallaha b12 ılac kan ılacı magnezyum mide koruyucu yazdı gecıcek ıns dedı dıyet yap dedı ınsulınde yuksek geldı glukozla
gmzshn B12 ocean dil altı spreyi kullanırsan iğne ve haptan daha etkili olur. D3 K2 formu kullan D vitaminini de
Busrabsr gmzshn sekerden degılmıdır yanı anlamadım hepsı yapıyor dşyorlar ben anlamadım sındı gastrıt b12 demır hangısınden dolayı oluyorkı sıtma da tutuyor
gmzshn Busrabsr bunların hepsi sırt ağrısı yapar çarpıntı yapar hepsi birbiri ile bağlantılı canım bi an önce toparla sen.