Ikranurhtc Tencere takımı değiştirmek istiyorum granitlerim cok kotu oldu yıllardır kullanıyorum çeliklerim idare eder ama cok kararsızım komple set celik mi alsam granit mi alsam tefal in su sapı çıkanlarında baktım cok küçük benim cok sık misafirim geliyor kafam şaştı valla ne alsamm
metemom_ Ikranurhtc hascevher seramik kullanıyorum ben bana göre granitten çok daha iyi ben bulaşıkları elde yıkamayı sevmediğim için Tefal vs tercih etmiyorum o kadar para veremem
merryem Ikranurhtc aryıldızın çelikleri harika büyükte benimde fazla misafir olur extra bi pilav tenceresi aldım 8 yıldır onun dışında ihtiyaç duymadım
nurzeyd06 Ikranurhtc granit önermem ya döküm al eğer ağır diyosan tefalin kulpu çıkan setleri var boyları da var onların en büyük orta küçük diye gidiyor 6x olanına bakabilirsin kardeşim yeni ceyizine aldı baya güzell ama illa granit isterim dersen korkmaz güzel
Retzja Evlendiğimden beri aynı tencere setlerini kullanıyorum. Üçünden de son derece memnunum. Biri bahsettiğiniz Tefal Ingenio serisi, çelik olarak da Zwilling ve Jumbo marka kullanıyorum.
Ikranurhtc Retzja Asyaveannesi04 Pilavınız falan yapismiyormu celikde ya benim herseyim yapışıyor 🙄🤷♀️
Retzja Ikranurhtc Ben yapışma sorunu yaşamıyorum. Çok yapışacak bir yemek yapacaksam Tefal Ingenio kullanıyorum.
hangimizsevmedik 10 yıldır pirrre cardin Çelik setini kullanıyorum çok memnunum. Tefalin tava tencereleri de çok güzel . Bence dışı çelik olan tefal set en iyisi