beybiaslan01 Anneler selam oğlum 11 aylık kahvaltıda sadece avakado peynir karışımını yiyor başka hiçbirşeyi ağzına sürmüyor çok inat yumurta omlet patates felan asla veremiyorum başına gelipte süreci doğru ilerletenn oldu mu acaba yardımlarınızı bekliyorum 🫶🏻
-Ozge- beybiaslan01 Süslenmiş tabaklar sunmayı deneyebilirsiniz hayvan figürleri haşlanmış yumurtadan tavşan yapabilirsiniz,hayvan şekilli pankekler vs. İnstagramda bir çok gorsel var ilgisini çekecektir oğluma hazırladığım bir kac görsel ekliyorum size fikir olsun
livanurvealpinannesi61 beybiaslan01 karışım verirseniz başka şeyler yemez. Öncelikle karışım yapmayı bırakmanız gerek
annelife beybiaslan01 kendinizi de bebeği de strese sokmadan yavaşça düzeltmelisiniz. 3 öğünün kaçını püre olarak yiyor bu önemli. Her öğünde püre yemiyorsa büyük dert değil bence. Aynı zamanda gerçekten küçükler. Katı gıdada zorlanmaları çok normal. Mesela biraz yumurtalı ekmek biraz domates biraz da yulaf ezmesi yaptınız biraz ondan biraz bundan olunca belki püreyle birlikte diğerlerine de ağzını açar. Doktorumuz kahvaltıya çorba önermişti ilk zamanlar karnını doyurabilmesi için. Çorba yanına yumurta sebzeler meyveler artık ne verecekseniz. Bu şekilde daha rahat adapte oluyorlar gibi geliyor bana.
Minikbirprenses -Ozge- Bebim kızım da 14 Aylık hiç sevmiyor yemeği bende yarın böyle denicem fikirleriniz sunumunuz harika teşekkürler 👏☺️
beybiaslan01 livanurvealpinannesi61 onuda denedim ama ısrarcı mı olmam gerekiyor acaba tamamen soğur diye de korkuyorum mesela sırf yumurta versem omlet haşlama yağda vs iki lokmadan sonra hayır diyor orda bırakmam mı gerek nasıl yol izlemeliyim
didoece -Ozge- valla harika olmuş ciddi emek ve çaba elinize sağlık. Ben bizimkine yapsam ilk yapacağı şey biraz bakıp tabağı tutup atmak😂😂
beybiaslan01 annelife şöyle yapıyorum işte kahvaltı da ne yedirebilirsem genellikle avakado peynir yada irmik muz ceviz tahin pekmez karışımı 2.öğün de net çorbası var zaten hergün akşam yemeğinde de biz ne yersek vermeye çalışıyorum eğer doyacak kadar yemezse yatmadan yine meyveli yoğurt yada irmikli meyve yediriyorum