Deletedmom2987 [silindi] alyansım kaybolsa üzülmem çünkü para etmiyor içi boş almıştık salaklık edip 😂
queenofrose Deletedmom2987 benimde bardaklarim bitmiş 😄 nasıl bitebilir ya. Ben kirmiyirum bile. Eşimin de yemesi lazım ancak o zaman kaybolabilir o kadarı. Çok garip
bebeklianne_ Ben buldum dün defalarca baktığım yerde bazanın ayağının yanındaydı çok tuhaf Ethem dede buldurdu sanırım dkcksksksk
Deletedmom2987 beybitolat bende bilmiyorum en son annem dışarıda kullanmış, hatta bahçedeki kamera kayıtlarında var ben bıçağı kaybettim dedi, baktım kameradan bıçağı alıp içeri girmiş ama bıçak kayıp evde yok 😂
Nsrn1 Deletedmom2987 ben aylarca çırpma telimi aradım yedeği var diye çok sıkıntı yaşamadım sonra o da kaybolunca evi dip bucak aradım biri yatak odasında giysi dolabında fazlalık şeyleri koyduğum bir sepet var onun içinden çıktı diğeri balkonda çocukların oyuncaklarının arasından çıktı 😂 ve büyük oğlum bir gün çekmecede çırpma tellerini görünce aaa anne nerden buldun bunlarııı ben de arıyorum arıyorum bulamıyordum dedi 😂 sen mi saklamıştın dedim kardeşimle saklamıştık dedi 😂
Deletedmom2987 Nsrn1 oğlumun saklayabileceği yerlere baktım yok bıçağa ulaşamaz zaten 😂 ama mesela babasının varis çorabının tekiyle beresi kayıptı oyunca kepçenin sepetinden çıktı, yediğim fırçayla kaldım 😂
[silindi] [silindi] şakamıı kankaaaa xhjxjdjdj🤣🤣 sende benim gibi bi yerden cikar umuduyla aldirmadiysan hala tam bensin gel sarilalim🤣🫂
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Deletedmom2987 Ethem dede ziyafet vermiş senin tatlı kaşıkları almış canım bana söyledi
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Deletedmom2987 yok beni çağırdı ortam senlik değildi şekerim ondan çağırmadık.