heymom__ betul97_ kaşık pastası.. hafta sonu iftara davetliyiz yapıp götüreceğim, genelde davet ettiklerinde kaşık pastasını da benimle beraber istiyolar bir şans verin derim 😂
betul97_ mamacitaa_ Etimek düşündüm bence şimdi muhallebili üstüne de çikolatalı sos yapmıştım bir kere sevmiştiler
bitboylum betul97_ evde elmanın varsa Elmalı kek yapın üzerine de bir muhallebi güzel olur eskiler çok tatlıya gelemiyor maalesef
hasan033 1sen1ben1debebekk orman meyveli nasıl yapıyorsun yani şu bimde satılan orman meyve paketleri oluyo ya ondan mı yapıyon canım ve yapıyosan paketin hepsni kullanıyon
1sen1ben1debebekk hasan033 evet balım hazır sosla yapıyorum karamele göre daha hafif oluyor üstüne de hazır beyaz çikolata sosu oldu bitti🥰
Sonsuz18 betul97_ Kıbrıs tatlısı trileçe haşhaşlı revani benim 50 li yaşlardakilere yaptığım tatlılar🤣
hasan033 1sen1ben1debebekk tamam canım teşekkür edrim evdeki tatlı bitsin yapıcam canım mayhoş böyle değişik olan tadı çekiyor
surprizbebe betul97_ kalburabastı. Çok basit bi tarif buldum. Kıyır kıyır oldu. Çok da kolay bence poğaça yapar gibi kısa sürede hazır
Pamukhanim_ betul97_ geçen kardelen pastası gördüm ben çok güzeldi kendim denemedim ama bende deniycem birgün öyle bişey de yapabilirsin Şekerparede olur