betul97_ Kızlar yarın kaynanam iftara komşusunu çağırmış 2 kişi gelecek toplam 5 kişi olacak tatlıyı da ben yapmayı teklif ettim. Hafif, güzel tatlı önerilerinizi bekliyorum.
acimavi betul97_ son günlerde youtube da tatlı videoları çıktı karşıma hepsi de çok güzellerdi😁 yalancı profiterol tavsiye ederim
hasan033 1sen1ben1debebekk orman meyveli nasıl yapıyorsun yani şu bimde satılan orman meyve paketleri oluyo ya ondan mı yapıyon canım ve yapıyosan paketin hepsni kullanıyon
1sen1ben1debebekk betul97_ o zaman boşver onu sevmedilerse memnun edemezsin kim hayır der böyle bir lezzete🤣🤣🤣Markette şekerpare al şerbeti dök gitsin ahahahahha
betul97_ [silindi] somurtkansirin 210624 juli_naz Kızlar kaynanam geçenlerde yapmış çok ağır gelmiş hatta Ramazan da şerbetli tatlı ağır geliyor yenmiyor diye konuşuyordular 😅😅
betul97_ 1sen1ben1debebekk Şerbetli tatlıda geçen kaynanam yapmış ramazanda ağır gelmiş, yenmiyormuş diyordular
betul97_ accountant Magnolia geçenlerde misafirim vardı çok yaptım aşağı kaynanamlarada verdim kayınpederim öve öve bitiremedi hep yap diye de yine yapsam üst üste olacak gibi ama tiramisu iyi olur gibi
Zumra_Fatma betul97_ gelin pastası Tavuk göğsü kendi tarifim mükemmel olur herkes bayılır benimde yarın misafirim var tavuk göğsü pastası ve browni kurabiye yapicam şerbetli olduğu için çok ağır değil yiyen herkes bayılıyor kadayıflı muhallebi pastası yapabilirsin haşhaşlı revani yapabilirsin havuçlu tarçınlı kek ama muhallebili yapabilirsin
HELELEKADIN betul97_ nefis yemeklerin tarifi var 3 kaşık tatlısı hemen yapılıyor çok kolay ve çok da lezzetli bende yapıp kaynanama göndermiştim misafirleri için 😂
heymom__ betul97_ kaşık pastası.. hafta sonu iftara davetliyiz yapıp götüreceğim, genelde davet ettiklerinde kaşık pastasını da benimle beraber istiyolar bir şans verin derim 😂
Sonsuz18 betul97_ Kıbrıs tatlısı trileçe haşhaşlı revani benim 50 li yaşlardakilere yaptığım tatlılar🤣
Zumra_Fatma betul97_ havuçlu kek yapabilirsin birde kadayıflı muhallebi pastası tavuk göğsü de zaten muhallebili ki