bebeklianne_ Kızlar bu durumu yaşayan varmı adet olduğunu sanıp da hamile olan testlerin kimi negatif kimi silik çizgi çıkan birileri varmı cevap verin lütfen şuan gidemiyorum inşallah yarın gideceğim randevu aldım yarına bulabildim :(
bebeklianne_ Kızlar bkaın lütfen yaaa kafamı kurcalıyor iki gündür randevuyu bekliyorum içimi rahatlatın yokmu bu durumu yaşayan
aydinmumine bebeklianne_ acile gidip kan verebilsin bir kaç saate çıkar sonuç oradan bak beta hcg yüksekse hamilelik oluşmuş demek oluyor düşükse değil bazen testler yanlış sonuç verebilir. Adet gününe göre de sonucu değiştirir testler en doğrusu kan sonucu
bebeklianne_ aydinmumine biliyorım canım oğlumda çok yüksekti ama şuan eşim işte ve oğlum iki yaşında bırakacsk kimse yok onunla gidemem eşimede bişi diyemedim kesin olmadığı için böyle bişi hiç yaşamadım ondan merak ediyorum adet oldum sanıyorum ama testler neden silik çizgi ve dün sol kasığımda batma gibi ağrılar oldu dakikada bir geldi sonra azaldı bu sabah sadece belim ağrıyor akşama kadar ağrıdı dün kasığım
aydinmumine bebeklianne_ canım adet döngünden öncede değer yüksek olabilir o zaman test yapıncada yanıltıyor belki ondan dır
bebeklianne_ aydinmumine adet oldum işte sıkıntıda orada 4 gün sürerdi normalde 5 gün sürdü içeride hala pembe akıntılar var açık renkli belim çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi olmazsa yarın sabah gidip kan vereceğim sağlıkocagında allah korusun bişi falan olur korkuyorum da
busbus2026 bebeklianne_ testi 5 dakikadan fazla beklettiysen hepsi zaten silik çizgi çıkıyor ikinci çizgi. 5 dakikadan sonra testlere aldırma ilk 5 dakika önemli
bebeklianne_ busbus2026 hayır anında çıktı çizgiler kuruma çizgisi deil yani biliyorum oğlumda da çok yapmıştım hamile kalana kadar mantar vardı bende tedavi gördüm evlendikten iki sene sonra hamile kaldım tek testte çıkmıştı böyle bişeyi ilk defa yaşıyorum ve yine öantar tedavisi gördüm bundan şüpheleniyorum acaba geç döllenmemi diyorum hani çünkü hala pembe akıntı var peçeteye gelen