Fistiklokum48 Kızlar 3,5 aylık kızım var iki gündür zorla emziriyorum acıktığını bilmiyor saatlerce aç duruyor huzursuzluk çıkarıyor memeyi görünce ağlıyor deli gibi ne olur yardım edin ne yapabilirim
fatimas27 Fistiklokum48 canim benim de 2 ay 18 gunluk oda arada memeyi istemiyor oyaliyor oynuyorum canim oyle ayakta emziriyorum canim yoksa arada istememezlik yapiyor
Aryasare Fistiklokum48 Meme reddi yapıyodur bende sürekli ayakta gezerek emziriyodum 3 aylıkken şimdi 4 aylık olduk oturarak emiyo artık
Teachermom Fistiklokum48 Aynisini bende yasiyorum 3 ay 13 gunluguz.Asiri memeye duskundu onceden.gece guzel emiyo ama gunduz meme sikici geliyo etrafi seyretmek istiyo.Ben uykusu geldigi zamanlarda yada hemen uyandiginda emziriyorum oyle emiyo biraz.agladigi zaman zorlamayin biraz oyalayin gezdirin evin icinde sonra tekarar deneyinm
55eren55 Fistiklokum48 ağzında pamukçuk olabilir mi benimkinde 2 gün önce istemiyordu aç emmek istiyor fakat meme ağzında alıyordu bende ayakta emzirdim sonra dilinde beyaz olunca pamukçuk olduğunu anladık şimdi ilaç kullanıyoruz sıkıntımız kalmadı
Senasultan Fistiklokum48 meme reddi olabiliyor sabır lazım aynısını bende yaşadım memeyi bırakıcak tutmuycak vs diye çok korkmuştum siz ısrarla vermeye çalışın
Fistiklokum48 Senasultan zorlayınca daha çok ağlıyor biraz oynatıyorum gezdiriyorum sonra tekrar deniyorum ama yine aynı kafayı yicem
Fistiklokum48 Aryasare ayakta gezerek emzirmeyi başaramıyorum hiç durmuyor yerinde kımıl kımıl kendini parçalıyor resmen 😭
Fistiklokum48 Teachermom evet önceden daha iyiydi emiyordu aöa son zamanlarda o kadar zorlanıyorum ki bide 2 ci ayda sadece 400 gr almıştı kilosu daha düşük şimdide böyle olunca kahroldum ya çok üzülüyorum en son çare doktora götürmeyi düşünüyorum artık
Aryasare Teachermom Neredeyse 1 ay sürdü evet şimdi bebeğim oturarak emiyo. 3. ayda hiç emmiyordu illa ayakta gezerek olucak
Teachermom AryasareBen ayakta gezerek yapamadim ya hem kilosu fazla hem yine etrafa bakmak istiyo agzindan memeyi dusuruyo..Bende gunde 1 2 dakika kucagimda oturtuyorum.Olmazsa bende deneyim oyle
Fistiklokum48 55eren55 görünürde hiç öyle beyazlık falan Yok ama bilmiyorum acaba başka bir sıkıntısı mı var aşırı iştahsız ve memeye savaş açıyor durumda
Senasultan Fistiklokum48 uykudan uyanınca daha sakin oluyorlar birde öyle dene ben ancak öyle tutturabildim yatağa koydum üzerine eğildim öyle tuttu belim den dogrulamiyordum resmen
55eren55 Fistiklokum48 Aklıma başka bişey gelmiyor Allah yardımcın olsun canım inşallah geçer bu durum
Fistiklokum48 Senasultan sadece gece sakince emiyor gündüz sabah falan farketmiyor hiç emmek istemiyor 😔