hedojrkrkrk Bayram temizliğini çocukla nasıl yapacağım bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz bazen kalsın diyorum içim den ama takıntılı kalıyorum hemen yapayım diyorum olmuyor peşimi hiç bırakmıyor
buseugurlu12 hedojrkrkrk aynı bende öyle yapacak bişey yok 5 aylık bebeğim var ve gerçekten tek başına asla durmuyor anca babası işten gelince bişeyler yapabiliyorum onun dışında elektrikli ana kucağına koyup yapabildiğimi yapıyorum onlardan önemli değil bi süpürüp silmek yeter suanlık daha detaylı temizliğe yaza doğru anca girebilirim
suheyla92 hedojrkrkrk her zamanki gibi normal temizlik yapar gecerim ne gerek var bayram diye kendimi paralamaya kucucuk bebislerle
hepyerdeyizz hedojrkrkrk Bendede iki tane var biri 1 yasa yakın pacamda sağolsun 😂öbürü evin içinden geçmekle meşgul genelde Halı perde perişan hele halı csydanlik döküldü faland dndn
hedojrkrkrk Allah kolaylık versin hepimize çok tatlılar onlar iyi olsunlar da yapacak hiçbir şey yok bu yılda böyle geçsin sağlık sıhhat huzur mutluluk versin hepimize inşallah 🙏 iyi bayramlar diliyorum şimdiden 🥰
tultanhanim hedojrkrkrk bayramda bize gelen olmuyor zaten. Ramazanda iftara davet ettiğim için öncesinde genel bir temizlik yaptım ben. Gün içinde de hep temiz düzenli tuttum. O yüzden Bayram için bir temizlik yapmayacağım. Bu arada kızım 3.5 yaşında bu sene böyle bir imkanım oldu öncesinde günlük işlerimi yapardım sadece.
Asyaveannesi04 hedojrkrkrk Tek başına mümkün değil. Abla gelicek bende dolap içlerini düzenleyeceğim. O cam, kapı, avizeler, banyolar yapacak