seda0000 Herkese hayırlı sahurlar kızlar Aranızda zayıflama iğnesi kullanan var mı kullandıysanız nasıl etkileri oldu ne kadar sürede kaç kg verdiniz ne yaparsam yapayım 1 kg bile veremiyorum ben son çare olarak iğneye başlamayı düşünüyorum
hosgeldinbebekk9 seda0000 onu da denedim 😂ilk ay 6 kg verdim yemek hakkında bile konuşmak istemeyecek kadar iştah kesti . Sonra yavaşladı kilo vermem 2 ayda 10kg verdim. 3-4.ayda hiç kilo veremedim spor da yapmadığım için bıraktım . Arkadaşla beraber başladık onun 2 ayda 12 kg gitti
Karanirem seda0000 ben yaptırdım 1 ayda 6 kilo verdim şuan ara verdim kilo alıyorum tekrar sanki tekrar alıp kullanıcam bu arada olmayan yok o instagramda diyetle zayıfladım diyenlerin hepsi yalan şuan sıradan biseymis gibi herkes kullanıyor
accountant seda0000 canınızın kıymeti hiç mi yok varsın şişman ol ağzını tut spor yap iğneyle verilen kilodan ne hayır gelecek
nazlin seda0000 bunu sormak için girdim uygulamaya bende şu an başlığınızı görünce sevindim. Kafayı kırdım bende alıcam
seda0000 gmzshn neden doktorlar tavsiye ediyor peki endokrine gittim ben tahlil test vs yaptı reçete etti sonra şuan emzirdiğim için almadım ama emzirme dönemim bitince kullanmayı düşünüyorum
hosgeldinbebekk9 seda0000 ilk yaptığım günlerde reflü oldu , hafif bulantı . Ben doktor tavsiyesiyle kullandım endokrin uzmanıydı amcam da gastroentereloji uzmanı o da onaylayınca kullandım .
tosbikim2020 seda0000 ilk dahiliyeye mi gitmek gerekiuor zayıflama iğnesi almak istiyorum deyince olumsuz karsikiyorlar mi
gmzshn seda0000 kardiyologlar tavsiye etmiyor Fatih ürek ve başka bi sanatçı da zayıflama iğnesi oldu ikisi de kalpten öldü iyice araştırın derim
hosgeldinbebekk9 Kayra_68_aksaray ben çok seviyorum yemek yemeyi malesef 2 aydır yapmıyorum 2 kg aldım bi de ramazan biraz dengemi bozdugu için açıkçası . Arkadaşım almadı gayet iyi devam ediyor vermeye iğneyi bıraktığı halde
Kayra_68_aksaray hosgeldinbebekk9 bende seviyorum yemek yemeyı kendi irademle çok güzel de veriyorum ama bırakınca tekrar alıyorum malesef hep de diyet yapılmiyor aç gezilmiyor valla
seda0000 tosbikim2020 ben özel hastaneye gittiğim için direkt endokrine gittim ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum dedim test tahlil vs yaptı sonra da iğne önerdi
seda0000 gmzshn benim de korkularım var açıkçası araştırıyorum sürekli çevremde hiç kullanan duymadığım için buraya yazmak istedim
hosgeldinbebekk9 Kayra_68_aksaray hayat tarzı haline getirip 1 sene sağlıklı beslenmediğin sürece hiç bişeyin anlamı yok . Tüp mide olanlar bile 5-6 sene sonra yeniden eski haline geliyorlar . Malesef ben de iflah olmaz bir boğa insanıyım 😂😂
seda0000 accountant pardon da bu nasıl bir üslup ağzımı tutmadığımı nerden biliyorsun spora gelince de gelip evimin işini yapıp iki çocuğuma bakacaksan yapayım sporumu kullanayım mı diye fikir sormadım kullananlar deneyimlerini paylaşsın dedim evinizde boş boş oturup millete ahkam kesmeye yer aramayın
hosgeldinbebekk9 Kayra_68_aksaray malesef .. hayat yemeği seven kilo almaya da yatkın insanlara çok zor ya
accountant seda0000 doğal seçilime müsaade ediyorum ben ister vurdur ister vurdurma banane haberlerde izler geçerim
tosbikim2020 seda0000 bulunduğum yerden llcede özele giduyirum bende endokrin bölümü yok devlet hastanesindede yok kesinlikle artık iştahımı kapatıyorum bu de iki çocukla stresten dolayı hep yiyorum ir de sifir