elifomerannesi Bir hafta önce sezeryanla doğum yaptım, şimdi üşüme titreme krizi geldi baş ağrısı da var. Isınamiyorum bir saat oldu yatağın içindeyim. Neden böyle
_YanakReisinAnnesii elifomerannesi Benim doktorum bir süre daha gebelikte kullandığım vitaminlere devam etmemi istemişti. Bebek annede ki tüm vitaminleri alıp çıkıyor vücudunu toparlamak için biraz daha kullanalım demişti. Üşümeniz böyle bir durumdur belki. Baş ağrısı için de bol bol sade kahve tüketin.
Aklimideliricem Bende de olmuştu o anestezinin etkisi felan demişlerdi yani ben enfeksiyon kaptığımı düşünüp kan aldırdım ama bişey çıkmadı😂 baş ağrısı için de şekersiz nescafe öneriyorlar
elifomerannesi Aklimideliricem gulsahh0 İçtiğim nescafelerin haddi hesabı yok günde 5taneden aşağı içmedim. Dün o kadar rahatsızdım ki posta cevap yazamadim. İki saat boyunca üşüdüm. Sonra sıcak bastı soğuk terlemeye başladım. Bu gece yaşadığım neydi ben hiç anlamadım
gulsahh0 Baş ağrısının tek çözümü bol bol kahve içmek doktorum bana günde 4-5 e kadar içebilirsin demişti ama üşüme titreme hiç yaşamadım bilemicem
elifomerannesi _YanakReisinAnnesii geçen gün kan vermiştim şimdi sonuçlarına göre ben de kullanacağım
gulsahh0 elifomerannesi ah maalesef sıcak soğuk ani vücut ısısı değişimleri bunlar çok normal hormonel olarak kolay şeyler yaşamıyoruz