kubraatasli Kızlar selam 4 ay oldu sezeryan doğum yaptım spiral taktırıcam ancak korkuyorum de regl olarak gidersek daha az acıyormuş regl olmadan gidersek bi tık daha açıyormuş. Taktıran varsa bilgi verir mi
yrnyrn061 kubraatasli ben normal doğum sonrası taktırdım hiç acımadı, arkadaşım sezeryan sonrası taktırdı çok acıdığını söyledi korkutmak amaçlı söylemiyorum bence herkesin acı eşiğine bağlı 😊 çok uzun da bir işlem değil zaten çabuk takılıyor.
nez34 kubraatasli kişiden kişiye değişir regli değildim normal dogum yapmıstım yaklasık 2 ay sonra gıtmıstım sıfır acı zaten uzun surmuyor ıslem alt muayene karından muayene yaptı spıral taktı toplam 5 dakıka anca sürmüştür spirali pıt dıye bırakıyor sanıyelık yanı korkmayın
gizemokur kubraatasli bende sezeryanda 4 5 ay sonra taktırdım hiç regl olmuyordum sancı ameliyat ağrısı çekmiş birine çok ağrılı gelmiyo ya sadece işlem esnasında kendini sıkma sıktıkça zorlaşıyor işleri iyi ki de taktırmışım diyorum şuan regl düzene girdi ekstra geri çekilme yöntemiyle gene korunuyorum anca içim rahat ediyo 😅
Aklimideliricem Bende sezaryen sonrası taktırdım acımadı ya yani doğum sancısı çekmiş ameliyat ağrısı çekmiş kadınlarız spiral yanında sinek ısırığı skskdjdj
queenssss Asla bir acı yok bir dklik bir işlem iki buçuk yıl oldu bir sorun yaşamadım 10 yıllık benimki yılda bir kontrole gidiyorum reglin 3. Günü takiyorlar