hangimizsevmedik Bebeğimin çişi çok azaldı rengi koyu ve kokusu yoğun . Bugün doktorla görüştüm. Suyu arttır dedi. 100-150 cc içir dedi. Bütün gün su elimde gezsem o kadar içiremem. Sizinkiler ne kadar içiyor
nurzeyd06 hangimizsevmedik 8 buçuk aylık günlük toplasan yarım bardak içmiyodur anne sütünden alıyo diye zorlamıyorum bende
kubyus hangimizsevmedik benimkide 9buçuk aylık belki 1 bardak anca içiyordur aklıma geldikçe su veriyorum ama emdiği için çok takmıyorum
oglum_ Benim bebeğim günde bir su bardağı kadar içiyor 9 aylık yemeklerden sonra veriyorum havalar ısındı burda antalyada yaşıyorum parka falan gidip geldikten sonra da veriyorum aklıma geldikçe
hangimizsevmedik oglum_ ben de sık sık veriyorum ama küçük küçük yudum içiyor. 30-40 cc civarı içiyordur . Demekki doktorun dediği bana fazla geldi. İçen benekler de var
sule45 hangimizsevmedik benim bebeğimde anca o kadar içiyor içiremiyorum çok fazla bana da fazla geldi az mı içiyor ya acaba
bussbety hangimizsevmedik bebeğinizi susatacak şeyler verin mesela abim pekmez hevası vermişti yiğenime çocuk susadıkça verdi suyu alıştı çocuk suya