kubyackck Kızlar kilo alamıyorum evet ne kadar zayıflamak zorsa kilo almakta zor dogumdan sonra hızla kılo verdım ama bu benı rahatsız edıyor suan 49 kıloyum ama bıraz olsun 55-60 olmak istiyorum nasıl alabılırım benım gıbı sıkıntısı olan var mı
visneli kubyackck yıllarca kilo almaya çalışan biri olarak gerçekten çok zor hele sizin gibi doğumdan sonra hızla verdim oruçtur diş çekimidir derken 49 kalmışımdır heralde belki daha da zayıfımdır şuanda tartılmadım ama verdim baya ben bayramdan sonra bitkisel ürün alıcam yan etkisi oluyor ama bu sefer dikkatli kullanıcam
ayaznannesi kubyackck kahvaltıda tahin pekmez ye bebe bisküvisi ye bol bol meyve ye portakal armut vs. çayını şekersiz ve açık iç
kubyackck saremomm_ hamileyken falan kendımı cok ıyı hıssedıyordum bı anda zayıflayınca kıyafetlerde olmamaya başladı kılo almaya çalışıyormusunuz
kubyackck tazecikanaaa yapay zekaya sormustum bunu söyledi Süt: 1.5 - 2 su bardağı (Tam yağlı süt veya bitkisel süt tercih edilebilir). • Yulaf Ezmesi: 4-5 yemek kaşığı (Daha pürüzsüz olması için blenderdan geçirmeden önce yulafı un haline getirebilirsiniz). • Muz: 1 adet büyük boy (Olgunlaşmış olması kaloriyi ve lezzeti artırır). • Fıstık Ezmesi: 2 dolu yemek kaşığı (Şekersiz olanlar daha sağlıklıdır). • Bal veya Pekmez: 1-2 yemek kaşığı (Doğal şeker ve enerji kaynağı). • Kuruyemiş: 3-4 tam ceviz içi veya 10 adet çiğ badem/fındık. • Opsiyonel: Tat vermesi için yarım çay kaşığı tarçın veya 1 tatlı kaşığı kakao ekleyebilirsiniz.
kubyackck visneli ne gibi yan etki oluyor bırde hangı bıtkısel urun acaba emzırıyorjm bırde bana uygun mu ki
visneli kubyackck emzirirken kullanmayın bence bende çok fazla iştah artışı oldupu için birden kilo alınca göbek çıkmıştı ve birden kilo aldığım için nefes alamıyordum ama bu sefer daha dengeli kullıcam