brvnkr Kızlar ıkı defadır oluyor bende sankı dilim ağzıma sığmıyor pıskolojık mı yoksa gerçekten şişıyormu hiç öyle bırsey yaşadınız mı. Alerjım var ondan mı acaba çok ağız kuruluğuda yaşıyorum
accountant brvnkr panik atağın falan var mı bir ara banada oluyordu çok şükür artık yok böyle şeylerim herkese dilimi gösteriyordum şiş mi diye özellikle geceleri oluyordu. Psikolojikti benim ki
betul97_ brvnkr Bilmiyorum da annemin bir akrabası öyleymiş konuşamıyor pek diyordu ama nedendir bilmiyorum baya oldu bunu dediği
brvnkr accountant evet var değerlerım de düşük çatlamada var dılde diş etlerımde sıkıntılı 😟 benımde akşamları daha çok oluyor korkmaya başladım gogleden baktım dil kanserı dıyor uyuşmada var
patilikiz kalp sıkıntılarıda dile vurabiliyor , benim annem peltekleşmişti dili şiş ve kırmızı gibiydi.
accountant brvnkr Google a bakma işte baktıkça daha çok kuracaksın çünkü ben bakıyordum bakıyordum dilim ağzıma sığmıyor gibi hissediyordum Google a sivilceyi sorsan kanser dicek nerdeyse
brvnkr accountant bende öyle hıssedıyorum evet gogleden bakmasaydım daha ıyı olurdu kendımı kötü hıssettım
BongomyaPrensi Dilin şişmesi anafilaktik şok geçirince olur diye biliyorum yani altta yatan bi alerjiniz olabilir
brvnkr BongomyaPrensi kaşıntı da var uyuşma alerjım kaç Aydır kötüleştı vücudum kaşınıyor burnum kaşınıyor ağız içim kaşınıyor boğaz kuruluğu var 4 değerımde düşük Ama diş etlerımde sıkıntı var kanıyorlar. Şişmişler bıraz