HE-SEN-COK-BILIYON 4_mevsim_biranne rutin kan tahlili baktıracaksanız hayır almazlar çünkü değerler hasta olduğu için farklı çıkar ama hastalık için alınıyorsa alınır enfeksiyon var mı diye bakmak için
myavocado 4_mevsim_biranne Kan alınır da, hasta olması durumunda monosit, wbc gibi değerler farklı çıkacağından rutin kan değerleri kontrolü olmaz.
simseklivekalpli 4_mevsim_biranne ben götürdüm vitaminlerine iyileşince bakalım dediler. İdrar bakılmıstı sadece.
Nikita 4_mevsim_biranne aşı yapmıyorlardır zaten hasta diye, bağışıklığı düşük diye. Kan zaten genelde sağlık durumu kötüyken ne olduğuna bakmak için alınır.
loveboymomy 4_mevsim_biranne benim çocuğum hasta olmuştu ramazan başında . 9 ayda kan degerlerine de bakılması gerekiyordu. Doktorumuz iyileşsin ondan sonra verin kan dedi. Yani hastayken yaptırmak istemedi.
Mrcasl-1 4_mevsim_biranne Hastalık sonrası kan vermeniz daha sağlıklı olur çünkü değerler farklı ve yüksek çıkacaktır
_YanakReisinAnnesii 4_mevsim_biranne enfeksiyon vs içinse alınabilir fakat rutin değerlere bakmak için olmaz ilaç kullanımı falan da varsa eğer hem hastalık hem ilaç kullanımı değerleri etkileyebilir sonuçlar yanıltır.