Pamukhanim_ uykusuzanne__ fincan takımı ve kupa düşündüm ben ama sarı papatya diyorum belki öyle bişey alabilirim
tgcyi Pamukhanim_ en azindan senden hatira kendisi sevdigi biseyi alir, hediye almakta zorlandigim kisilere hediye ceki aliyorum ben genelde
idildeniz35 Pamukhanim_ scrikss marka iyi bir kalem markası diye biliyorum. tükenmez kalem üzerine isim yazdırabilirsiniz imza kalemi olarak şık bir hediye bence
talhamamy Pamukhanim_ bence de kaliteli bi çanta iyi olur bardak vs ögretmense öğretmenler gününde bol bol alıyordur hediye😃
oylesinebiri__ Terzi kendi söküğünü dikemiyor kızz Ayy biri banada fikir verebilir mi ? görümcemin doğum günü 20 yaşına girecek ne alabilirim 🤔
HeeSenCokBiliyon oylesinebiri__ böyle genç kızlara bence çanta ya da güzel bi saat iyi oluyor bence ya da makyaj yapan biriyse güzel ürünlerden oluşan bir paket yapılabilir
nisven Pamukhanim_ sıcak soğuk tutan çok şık mataralar var çalışırken iyi oluyor isim falanda yazıyorlar canım
oylesinebiri__ HeeSenCokBiliyon çanta sevmiyor saat olabilir sivilce tedavisi gördüğü için makyaj yapmıyor
cileklitursu Pamukhanim_ çiçek sepetinde çok güzel kupa ajanda seti var isme özel fiyatları çok makul çok güzeller
Pamukhanim_ Meri-Mel aynısını biraz önce düşündüm halam ona çeyiz yapıyor. Bende çok güzel bir nevresim takımı mı alsam diye böyle yapıcam sanırım