Htctgrl Kızlar THY ile 22 günlük bebeğimle uçacağım poşet alıyorlar mı uçağı süreç nasıl işliyor kucakta yolculuk yaptırmıyorlardır inş
Balkiz Htctgrl kucakta yaptırıyorlar ben 1 aylıkken uçak yolculuğu yaptim ekstra kemer veriyolar kendi kemerine takiyosun kucağında gidiyor
Elfida-10 Htctgrl kucakta oluyor canım eğer illa puset olsun diyorsan ekstra normal biletle alınabilir içeri
jeune_maman Htctgrl bilet alınıyor evet ama yine de kucakta gidiyor bebekler oğlum 2buçuk aylıkken yurtdışına yolculuk yapmıştım
Htctgrl jeune_maman hadi ya o zaman ne diye bilet aldırıyorlarsa ben biletin amacı o zannediyordum yer olarak o zaman en arka koltuk mantıklı olur değil m
Htctgrl Elfida-10 hadi ya o zaman ne diye bilet aldırıyorlarsa ben biletin amacı o zannediyordum yer olarak o zaman en arka koltuk mantıklı olur değil mi
Bebegimucizem Htctgrl siz belirtmediniz mi bebek olduğunu yetişkin bilet parası mı ödediniz? bir de sizin seçme şansınız olmuyor bebekli olduğunuz için kendileri rahat edeceğinizi düşündükleri yerlerden koltuk veriyorlar
Bebegimucizem Htctgrl kemer parasını almışlardır o zaman sadece yetişkin bileti kadar ücret ödemiyoruz