Rwerdst Kızlar eşim adına başvuru yaptık onaylandı parayı da attık. Çekilişe günler kala başvuru sanırım iptal edildi :) başvurunuz bulunmamaktadır diyor. Para iadesini nasıl alcaz? Bilen var mı? Sitesine sorduğumda bilgi yoktur diyor.
sarapchanel Rwerdst hangi il için başvurdunuz? İptal durumunda ödediğiniz karta 3 gün içinde iade yapılır
ozlemturan06 Rwerdst halkbankasının sitesine girin orada TOKİ iade sekmesi var oradan başvuran Tc telefon numarası giriyorsunuz sizden iban istiyor yazıyorsunuz hemen hesabınıza geliyor.
Rwerdst sarapchanel İstanbul. İbana yolladık diye hatırlıyorum parayı. Çekilişten önce başvuruyu iptal ettiler. Anlamadım gitti
Rwerdst organikirmik hayır ama çekilişten 1-2 hafta öncesi başvuru ekrandan düştü başvurunuz bulunmamaktadır yazdı.
benimhalaumudumvar ozlemturan06 bende halkbakasından başvuru yapmıştım.Tc kimlik numarasına böyle bir başvuru bulunamadı diyor.5 gün geçti
hunilimomy Rwerdst hangi banka ibanina attiysaniz o bankanın atm sinden kartsız islemler kısmından tc kimlik numaranız ve telefonunuza gelecek SMS şifresi ile geri çekebilirsiniz
ozlemturan06 benimhalaumudumvar bende de bir süre öyle dedi Ankara çekilişi 4 martta e devlette hak sahibi olamadınız dedi, 9 martta iademi aldım bu süreçte girince başvuru bulunmamaktadır diyordu.