Selam kızlar normal doğum hikayimi anlatmak istedim 14 şubat da kendimde değişiklik hisetim kahvaltı hazırlarken bir anda belime ağrı girdi ve geçmedi hiç daha artı akşama kadar dayandım eşim geldi dedim iyi değilim biz gittik muayene edildim ndt bsğladılar 1 cm açıklık var dediler bebeğin kalp ritmi yavaşladı korktum baya bir saat sürdü nst bana hava verdiler fln eve gittim ertesi gün tekrar bi kontrolle gidelim bebeğin kalp atışına baktırmak için beni muayene ettiler 3 cm açıklık var dediler ben üstüme mont bile almadım yani düşünün😂dohumhane yerine girdim tekrar baktılar altan yatış verdiler ben korktum bşr an beklemiyordum ya o yüzden 😂utanmasam ağlıcaktım saat 5 de yatış oldu 8:30 kadar kendi sancımı çektim 3 cm di hala sonra suni sancı verdiler bana 9:20 de doğum başladı 9:40 da bitti dikişim ile totelde 15 da doğurmuşum şuan yanımda uyuyor hayal gibi gerçekten eli yüzünde çıkmasaydı dikişsiz olucaktım canı sağolsun🫠rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu hamilele arkadaşlarıma da Rabbim kolay doğum nasip kısmet etsin