gizemkkk Kızım 5 buçuk aylık. Bir süredir anne diyordu ama rasgele olduğu için önemsememiştim. Bir haftadır beni görünce daha net bir şekilde anne demeye başladı. Bu mümkün mü, başka bebiş var mı böyle yapan?
12betul gizemkkk Büyük ihtimal ınnniiii diyordur 😊 daha küçük ama erken konuşan bebekler de var yani .
gg3848 gizemkkk benim kızım da o aylarda anne diye ses çıkarıyordu ama büyüdükçe bilinçli anne deyince arasındaki farkı insan anlıyor ben de gerçekten söylüyor zannediyordum ama sadece ses çıkarıyormuş o dönem🙈
xbeyza_ gizemkkk benim kızım tam 5 aylıktı ilk anne demişti ve çok da netti. Maşallah diyeyim 1 yaşına gelmeden birçok kelimesi vardı. 3 yaşına girecek asla susmuyor o zamandan belliymiş 😂 Sizde doğru duyuyor olabilirsiniz belki 😂
ayisit gizemkkk benim kızım da 5-6 aylıkken anne diyordu ya da ben öyle anlamak istiyordum 😀 sonra bir bıraktı ta ki 22 aylık olana kadar hiç söylemedi
gizemkkk xbeyza_ maşallah kızınıza. Bizim de üniversitedeki dilbilim hocamız bebekken belli olur bir çocuğun konuşkan olup olmayacağı demişti ☺️
xbeyza_ gizemkkk doğru kesinlikle. Siz de bol bol konuşun. Biz karşımızda yetişkin varmış gibi muhabbet ediyorduk bebekken verdiği tepkiler çok güzeldi 😂 çok tatlı ve komik oluyorlar 🥰 Sizin onunla bolca konusmanizin çok büyük etkisi var ☺️