mirzacihan Oğlum 20 günlük oldu doğduğundan beri çok zor uyanıyor gece doğru düzgün emmiyor akşam uyutmadan önce iyice doyuyor sağıp verdiğimde oluyor kilo alımı iyi bi sıkıntısı yok gece kendi uyanana kadar emzirmesem sorun olur mu
organikirmik mirzacihan çok küçük daha. Acıkınca uyanma aşamasına erişememiştir şekeri düşer bayılır kalır fark etmezsiniz
nnoktaa mirzacihan gebe okulunda aldığım eğitimde şöyle not almışım. Her ay 1 saat ekleyeceksin 1 aylık 2 saatte 2 ay 3 saatte 3 ay 4 saatte 4 ay 5 saatte 5 ay 6 saatte 6 ay 8 saatte bir emzirilebilir
123456777 mirzacihan kendisi uyanamayabilir, siz uyku beslenmesi yapabilirsiniz uyurken verin uyanmasını istemiyorsanız🫠 ben ellerine ıslak mendili değdiriyordum hemen uyanıyordu o zaman bebeğim , ama muhakkak besleyin 21 günlük daha çok küçük.
lexias Benimki de 21 günlük 🥰 daha çok küçükler 4 saati aşmamak lazım. Uyanmıyor benimkide ama altını alıyorum uyanıyor besliyorum mutlaka bence uyandırın sizde
senosko nnoktaa gebe okulunu bilmem bence en güzel yöntem bebeğimizi gözlemek daha sağlıklı her bebek her rutin öyle olmuyor başta anne sütü dediler demediler ki bana sezaryan oldun senin sütün hemen gelmez diye üç günün içinde bebeğim sarılık oldu yeterince doymamış ilk gebeliğim olunca bende bir şey bilmiyordum araştırmam yoktu
senosko mirzacihan sarılık olmaması için çok çok önemli sürekli emzirmek belli bi süreden sonra kendisi acıkınca ağlar uyanır ama şu an öyle değil bende yeni doğum yaptım 36 gün falan oldu sarılın vardı ondan dolayı iki üç saate bir meme mama desteği yaptım hep uyandırmak için zorlayın burnunu sıkın topuklarıyla oynayın kulağının arkasına elinizi gezdirin uyanacaktır zaten
kpd mirzacihan ilk 1 ay hatta 40 çıkana kadar uyanmıyorsa rüya beslemesi yapın sonrasında ne zaman uyanırsa o zaman verebilirsiniz