biebrarvar burcuuuk sabah benimle beraber kalkar sanki biri onu uyandırıyor annen gidiyor kalk diye💃😂 Akşam 1 gibi uyuyor Gündüz de 4 veya 6 gibi de uyur 1 saat falan
benencokanneolmayisevdim burcuuuk bizim düzenimiz var şükür ama gece sabaha kadar 10 kere kalkıyor dalamama problemi var kalkıyor ya emiyor ya sallıyorum bazen yerine koyarken uyanıyor saçma sapan
ayse0575 burcuuuk eğer geç kalkarsa tek uyku yapıyor 2-4 arası iki saat ama erken kalkarsa 2 uyku yapıyor 12’de 1 saat 4’te 1 saat. Geceleri diş sancısından uyumadıysa geç uyanıyor 10’a doğru ellemiyorum uyusun diye. Gece deliksiz uyuduysa 8’de ayakta
mbabygirlm burcuuuk sabah 9da uyanıyor öğlen 12de uyur 3 de kalkar 9da uyur akşam gece de 2 defa uyanıyor
burcuuuk benencokanneolmayisevdim benımde cok uyanıyoe dişten diye yorumluyorum emmiyor da gece beslenmesini de kestim değişmedi
haless39 12+11 ay .sabah 8,akşam 8 deliksiz uyku(diş olursa 1-2 defa uyanma oluyor ,5dk içinde geri yatarlar) Gündüz 11.30 ,16.30 iki uyku 1’er saat. Düzenliler.Çok minikken uyku rutinlerimizi oluşturmuştuk
UykuPerisi_ burcuuuk 13 aylık berbat. Bugün hiç uyumadım uyuduğumuzda saat 6 civarıyfı sabah. Çok zorluyor hunkonuda beni
babyisleeping burcuuuk 12 ay 25 günlük. Akşam 20:30-21:00 uykuya yatıyor. Sabah 10:00 civarı uyanıyor. 13:00 gündüz uykusuna yatıyor 15:00 uyanıyor. Gündüz tek uykuya düşürdüm rahatladım biraz daha
alpaslanmom_ burcuuuk 12 aylığız sabah 7 ile 7 buçuk arası kalkar akşam 7 buçuk ile 8 arası yatar gündüz 2 uyku yapar ilk uyku 11 gibi ikincisi 3 buçuk gibi
mercankus burcuuuk sabah sekiz sekiz buçuk kalkarız on ıbır buçuk uyur bu ara yarım saat uyuyo uyanıyo bıdaha beş gibi uyuyo altı da kalkıyor dokuz dokuz buçuk arası gece uykusu